HITNO SAOPŠTENJE! Huligani napali delegaciju Crvene zvezde u Zadru, IMA POVREĐENIH
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

SKANDAL

HITNO SAOPŠTENJE! Huligani napali delegaciju Crvene zvezde u Zadru, IMA POVREĐENIH

Šok pred meč u Zadru

Objavljeno: 22:26h

KK Crvena zvezda se oglasila saopštenjem u kome se navodi da su u Zadru napadnutu članovi kluba, kao i novinari koji su bili sa njima.

Crveno-beli gostuju Zadru u nedelju od 17 časova, u utakmici sedmog kola ABA lige, a meč je imao nimalo prijatnu uvertiru.

Saopštenje prenosimo u celosti:

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da su tokom subote uveče u dva odvojena incidenta u Zadru bez ikakvog razloga, napadnuti član UO našeg kluba, zajedno sa još jednim prijateljem kluba sa kojim je bio društvu, kao i dva člana novinarske ekipe koja je sa delegacijom KK Crvena zvezda Meridianbet stigla iz Barselone!

Svi su u napadu od strane brojnih maskiranih huligana pretučeni, i tom prilikom doživeli su povrede!

Kao klub zahtevamo hitnu reakciju nadležnih organa, na prvom mestu hrvatske policije i službi bezbednosti kao i privođenje napadača, jer je prosto neverovatno da se napadaju ljudi koji su u Zadar stigli kao deo delegacije našeg kluba, koji nisu imali nikakva obeležja našeg kluba na sebi, niti su na bilo koji način provocirali bilo koga!

Nebojša Čović
Nebojša Čovićfoto: Starsport©

Posebno je simptomatično da mi kao klub iz Beograda već imamo informacije da oba napada povezuje ista osoba (vozač taksija) koji je sa aerodroma prevozio i novinarsku ekipu, i člana našeg Upravnog odbora!

Zbog svega navedenog, a moguće i kao posledica otvorenog pisma navijača Zadra koje je potpuno nepotrebno podiglo tenziju, kao i svega što se dešava tokom subote u Zadru, KK Crvena zvezda Meridianbet i zvanično je zatražio da se utakmica u nedelju igra bez prisustva publike – jer nam uvertira od subote, kada je bez ikakvog razloga počeo svojevrsni lov na ljude iz delegacije našeg kluba, nagoveštava da uslovi za odigravanje utakmice neće biti regularni! - navodi se u saopštenju.

Bonus video:

00:26

Delije ne prestaju sa pesmom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.