SFEROPULOS UPOZORAVA NA JEDNOG ČOVEKA: Trener Zvezde nikad jasniji!
Janis Sferopulos, Foto: Starsport©

novi izazov

SFEROPULOS UPOZORAVA NA JEDNOG ČOVEKA: Trener Zvezde nikad jasniji!

Crveno-bele čeka još jedno gostovanje

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Zadru u nedelju od 17 časova, u utakmici sedmog kola ABA lige, a ovaj meč ih čeka posle nimalo lakog poraza u Barseloni.

Trener crveno-belih Janis Sferopulos rekao je da njegova ekipa u predstojećem meču mora da bude koncentrisana i spremna da igra svoju najbolju košarku.

- Igramo protiv tima koji igra dobru košarku. Imaju odličnu grupu igrača, uključujući i najkorisnijeg igrača ABA lige Božića. Moramo da budemo koncentrisani i spremni da igramo našu najbolju košarku i to na obe strane terena - rekao je Sferopulos, prenosi klub.

Crveno-beli ovaj meč dočekuju sa pet pobeda i jednim porazom u regionalnom takmičenju, dok Zadar ima skor 3/3.

Košarkaši Zvezde
Košarkaši Zvezdefoto: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanovic

- Očekuje nas ekipa koja ima kvalitet, koja ima domaći teren u pozitivnom smislu te reči i veliku podršku sa tribina. Imaju dobre rezultate, sačuvali su najkorisnijeg igrača lige u svojim redovima i sigurno žele dobar rezultat - rekao je košarkaš Zvezde Dejan Davidovac.

- Na nama je da se osvežimo, pripremimo i odigramo dobru utakmicu u nedelju uveče. Raspored nije lak, ali tako je kako jeste i moramo da se prilagodimo i dođemo do onoga što želimo a to je pobeda - dodao je on.

Bonus video:

00:14

Atmosfera ispred Arene pred meč Partizan - Crvena zvezda

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.