DOBRIĆ NAJAVIO DUEL VIRTUSA SA 'SVOJOM' ZVEZDOM: Posle ovih reči, "Delije" će ga još više voleti!
Ognjen Dobrić, Foto: IPA / Sipa Press / Profimedia

moćno

DOBRIĆ NAJAVIO DUEL VIRTUSA SA 'SVOJOM' ZVEZDOM: Posle ovih reči, "Delije" će ga još više voleti!

Da bi se crveno-beli vratili na polovičan učinak neophodno je da u petak slave na gostovanju Virtusu koji je nasuprot Zvezdi posle poraza na startu vezao dva trijumfa

Objavljeno:
Nedeljko Đukić

KK Crvena zvezda je posle ubedljive pobede nad tradicionalno nejakim ASVEL-om na startu Evrolige, u naredna dva duela doživeo poraze.

Da bi se crveno-beli vratili na polovičan učinak neophodno je da u petak slave na gostovanju Virtusu koji je nasuprot Zvezdi posle poraza na startu vezao dva trijumfa.

Podsetimo, tim iz Bolonje se vratio u dvoranu "Paladoca" a zbog premeštanja je otkazao i refundirao ulaznice brojnim navijačima koji su kupili karte za "Hangar 37". Zato, tim Duška Ivanovića neće imati podršku "Delija".

A protv sebe će imati dojučerašnjeg saborca i miljenika navijača zvezde, Ognjena Dobrića. On je sa 6 poena doprineo pobedi Virtusa u sredu nad (kao i ASVEL) tradicionalno slabom Albom, a ovako je najavio duel sa bivšim klubom:

- Zvezda ima moćnu ekipu. Na papiru jednu od najjačih, ako ne i najjaču u poslednjih nekoliko godina. Zvezda dolazi u Bolonju posle poraza od Monaka i sigurno treba da očekujemo reakciju - rekao je "Kobra" Dobrić za klupski sajt Virtusa.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

00:21

Gužva pred utakmicu Zvezda - Jang Bojs

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.