U Hrvatskoj ako si Srbin onda navijaš za Zvezdu! 2 izjave iz karijere Peđe Stojakovića zbog kojih će Delije preplaviti ponos! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Njemu je to porodično

U Hrvatskoj ako si Srbin onda navijaš za Zvezdu! 2 izjave iz karijere Peđe Stojakovića zbog kojih će Delije preplaviti ponos! (VIDEO)

Legendarni srpski košarkaš je pre 14 godina dao zanimljiv intervju, a posebno su upečatljiva dva detalja iz tog razgovora
Objavljeno:

Navijači Crvene zvezde i dalje misle da bi Zvezda imala još titula osvojenih u košarci da golobradi dečko po imenu Predrag Stojaković nije sa svega 16 godina napustio klub i to odmah posle prve sezone u seniorskom timu kada je bila osvojena i titula.

Ipak, tada je trbuhom za kruhom kasnije jedan od najboljih srpskih košarkaša svih vremena odlučio da Beograd zameni Solunom i crveno-beli dres crno-belim.

U PAOK-u je stekao potpunu igračku afirmaciju i već sa 21 godinom je bio kompletan igrač koji odlučuje mečeve i koji se već tada zapustio u NBA, gde je ostvario jednu od najboljih karijera kada je reč o evropskim košarkašima.

U periodu kada je bio jedan od najboljih igrača u najjačoj ligi na svetu, najbolji trojkaš sigurno, Stojaković je dao zanimljiv intervju za časopis "Huper" 2003. godine.

foto: Fonetap

U tom intervjuu se osvrnuo na kompletan svoj život do tog trenutka, a za navijače Crvene zvezde su sigurno interesantna dva momenta iz njegovog života.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.