DIREKTOR ABA LIGE SE OGLASIO: Poslao poruku Partizanu!
Zoran Savić i Milija Vojinović, Foto: Starsport

gotova priča?

DIREKTOR ABA LIGE SE OGLASIO: Poslao poruku Partizanu!

Odluka ni na jedan način ne stavlja KK Partizan Mozzart Bet u podređen položaj u odnosu na rivala u finalu

Objavljeno: 11:15h

Finalna serija ABA lige između Partizana i Crvene zvezde počeće ipak 13. juna, potvrdilo je rukovodstvo takmičenja.

Posle odluke takmičenja, oglasio se i sportski direktor Milija Vojinović, a saopštenje upućeno klubovima prenosimo u celosti:

- Sve navedeno je u interesu same ABA lige, smatrajući da je publika veliki poslovni interes, a potvrda toga su rekordi po gledanosti na utakmicama.

- Nadam se da će ovoga puta KK Partizan Mozzart Bet biti taj koji ima razumevanja i da će se ponašati u skladu sa zajedničkim interesima AdmiralBet ABA lige, kada je u pitanju pomeranje početka finalne serije za samo jedan dan. Naročito kada takva odluka ni na jedan način ne stavlja KK Partizan Mozzart Bet u podređen položaj u odnosu na rivala u finalu, pogotovo u ambijentu koji je nastao sa pokušajem narušavanja integriteta kalendara AdmiralBet ABA lige, a koji je u potpunosti sačuvan!

- Na kraju, iskreno se nadam da će KK Partizan Mozzart Bet, učiniti sve što je u njegovoj moći da predstojeće finale plej-ofa prestavlja krunu sezone i da teren bude jedino merilo gde će se rešavati pitanje šampiona. A, da svaka utakmica bude spektakl koja će služiti na čast finalistima i samom takmičenju - navodi se se u saopštenju koji je potpisao sportski direktor Milija Vojinović.

Bonus video:

00:35

Grobari u Ljubljani pred početak meča Cedevita Olimpija - Partizan

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.