JOKIĆ GA SMARA... NBA legenda gledala HOKEJ umesto meča Denvera i Minesote: "PAKLENO SU DOSADNI!"
Nikola Jokić/Čarls Barkli, Foto: AP/EPA/Etienne Laurent

preran zaključak

JOKIĆ GA SMARA... NBA legenda gledala HOKEJ umesto meča Denvera i Minesote: "PAKLENO SU DOSADNI!"

Nadamo se da se Čak ipak uključio u finišu jer je meč postao "pakleno" zanimljiv - Nagetsi su na krilima Jokića, a ne Red Bula, stigli -12 i izborili produžetak

Objavljeno:

Hvalio je Nikolu Jokića kao jednog od najkompletnijih košarkaša koje je video, branio ga od neosnovanih napada Kendrika Perkinsa, ali sinoć mu nije bilo zanimljivo da ga gleda.

Legendarni Čarls Barkli već godinama unazad radi kao stručni analitičar NBA utakmica za televiziju TNT, zajedno sa Šekilom O'Nilom.

U plej-ofu svaka utakmica privlači veliku pažnju, ali za bivšeg asa Finiks Sansa, to nije bio slučaj sa četvrtom utakmicom serije Denvera i Minesote. Možda zato što su Nagetsi već vodili 3-0, ali opet to čudi jer sa jedne strane Entoni Edvards igra sjajno i najavio je da "još nije gotovo", a sa druge je Nikola Jokić, dvostruki uzastopni MVP lige.

- Ovoj utakmici treba Red Bul ili se meni tako samo čini? - pitao je "Ser Čarlsa" voditelj Erni Džonson pa dobio iznenađujući odgovor:

- Ja sam gledao hokej na drugom kanalu, neću da lažem. Ova utakmica je pakleno dosadna - rekao je Barkli.

Nadamo se da se Čak ipak uključio u finišu jer je meč postao "pakleno" zanimljiv - Nagetsi su na krilima Jokića, a ne Red Bula, stigli -12 i izborili produžetak, a u istom Timbervulvsi ipak slavili i produžili seriju. "Džoker" je imao 43 poena, Edvards 34...

Inače, uporedo sa NBA plej-ofom igra se doigravanje u NHL-u, u istom formatu. A Barkli je nagovorio i najveću legendu hokeja Vejna Greckog da postane analitičar TNT-ja.

Bonus video:

00:51

Proslava sto godina Radničkog

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.