BIVŠI KOŠARKAŠ PARTIZANA SE SVIMA NASMEJAO U LICE: Živi kao CAR, ima plantažu marihuane! (FOTO)
Nekadašnji tim Partizana, Foto: Starsport©

au!

BIVŠI KOŠARKAŠ PARTIZANA SE SVIMA NASMEJAO U LICE: Živi kao CAR, ima plantažu marihuane! (FOTO)

Penzionisao se, pa pokrenuo biznis

Objavljeno: 11:15h

Nekadašnji košarkaš Partizana, Stefon Lazme je završio karijeru pre četiri godine, a onda je odlučio da osnuje privatni biznis.

Lazme je svojevremeno bio suspendovan na godinu dana zabrane igranja košarke zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci, a još tada se saznalo da se radilo o marihuani.

Nakon svega, Lazme se korisnicima društvenih mreža pohvalio novim biznisom.

Lazme i Vraneš
Lazme i Vranešfoto: Starsport

- Pet godina je prošlo otkada sam suspendovan od igranja profesionalne košarke na godinu da na zbog pušenja džointa. Ubrzajmo... Sada sam vlasnik kanabis biznisa u industriji koja napreduje, počeo je Lazme na Instagram profilu uz video snimak u kojem se hvali biznisom.

On se potom zahvalio ljudima koji su uz njega:

- "Okolnosti ne čine čoveka, one ga otkrivaju!" Hvala mom timu i beskrajnoj pomoći i podršci moje supruge Anastasije. Mi smo brzo rastući problem koji evoluira u industriji. Čujemo se za pet godina - napisao je Lazme, koji je uz to objavio i video snimak kako izgleda njegov ulazak u posao.

On je nosio dresove Panatinaikosa, Galatasaraja, Uniksa, ali i brojnih drugih klubova.

Za Partizan je nastupao u sezoni 2008/2009, Partizana, imao je prosek od 10,6 poena, 6,6 skokova i 1,5 blokada, a crno-beli su učešće u Evroligi završili u četvrtfinalu porazom od CSKA. Osvojio je domaće prvenstvo i Kup Radivoj Korać.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.