OD OVOGA MOŽE DA SE RIKNE! Evo kako su Džikić i Radonjić proživljavali kompletno ludilo Večitog derbija! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

Živopisni neki ljudi!

OD OVOGA MOŽE DA SE RIKNE! Evo kako su Džikić i Radonjić proživljavali kompletno ludilo Večitog derbija! (VIDEO)

Svaki ljubitelj košarke koji je bio u Hali Aleksandar Nikolić u nedelju uveče, mogao je da uživa u dobroj košarci, ali i u mnoštvu emocija pored aut linija... Posebno kada su u pitanju dva glavna trenera
Objavljeno: 23:09h

Još jedan košarkaški Večiti derbi je završen. Ovaj, pobedom Partizana, ali ni crveno-beli ne smeju da budu prestrogi prema sebi, s obzirom na to koliko su u poslednje vreme imali gust raspored, kao i na to koliko je Partizan odigrao pametnu utakmicu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Normalno, atmosfera je još jednom bila glasnija od rok koncerta (dobro, možda i ne od Metalike, čijom je pesmom Aleksandar Džikić ispraćen na teren), o čemu ćete imati prilike da čitate na Espresu narednih dana...

A, nas je, kao i veliki broj navijača koji su pratili ovaj meč, zanimalo kako se u "paklu" Pionira provode Dejan Radonjić i Aleksandar Džikić... Naravno, s godinama dolazi i iskustvo, pa i lakše podnošenje pritiska koji dolazi sa svih strana.

EPSKA SCENA U PIONIRU: Jedan Grobar protiv svih Delija! Krajnji ishod - krajnje neočekivan! (VIDEO)

Prvo poluvreme igralo se u serijama, a čak je i završeno nerešeno sa visokih 46:46. Retko koja ekipa je ove sezone, i u evropskim okvirima, uspela da ubaci toliko koševa Zvezdi, a Džikićeve reakcije na neke od poena domaćih igrača, kao i neke od lošijih poteza su stvarno interesantne. Doduše, kao i uvek.

Trener koji je posle utakmice pohvalio i svoje, ali i protivničke igrače, spustivši loptu u uvek zapaljivoj post-derbi atmosferi, imao je momente kada je bio potpuno smiren, ali bilo je i onih u kojima je delovao kao da će potpuno iskočiti iz svoje kože.

TRENUTAK KOJI NIKO NIJE VIDEO! Veličkovićev ulazak u tunel posle pobede nad Zvezdom postaće HIT MEĐU GROBARIMA! (VIDEO)

A, sa druge strane, što se tiče Dejana Radonjića, čini se da je i njega akumulativni umor malo stigao, kao i momke koje predvodi sa druge strane aut linije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.