Džikićev niz hvalospeva svojim i Zvezdinim igračima, a otkrio i koji košarkaš Partizana je igrao meč na sopstvenu odgovornost!
Foto: Dado Đilas

ne pamte se ovakve reči

Džikićev niz hvalospeva svojim i Zvezdinim igračima, a otkrio i koji košarkaš Partizana je igrao meč na sopstvenu odgovornost!

Trener crno-belih je istakao da je svakom ko je iskoračio na parket bilo stalo do pobede
Objavljeno: 21:28h

Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je da je zadovoljan pobedom nad Crvenom zvezdom i igrom svojih košarkaša u derbiju, ali je istakao da to ne mora ništa da znači ako tim napravi neki propust u poslednjih pet kola.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Mislim da smo svi imali priliku da vidimo jednu pravu takmičarsku utakmicu. Obe ekipe daju vrlo blizu od onoga što mogu da daju u ovom momentu. Ne pričam o kvalitetu igre, već o želji da se pobedi. Jeste velika pobeda u smislu da je derbi je važan, ali ima još pet kola do kraja, i da bismo uradili nešto što pričamo u svlačionici, ne smemo da pravimo gluposti u poslednjih pet kola. Zvezda je stvarno dobar tim, stvarno dobar tim, od jedan od pet pa nazad i dobro igraju - rekao je Džikić.

foto: Dado Đilas

Partizan je pobedio sa 86:81 u 21. kolu ABA lige i tako naneo crveno-belima prvi poraz u ovom takmičenju u sezoni. - Nijedan igrač koji je stao na teren nije imao manje od 100 odsto želje da pobedi u obe ekipe. Videlo se od početka da je nama i njima stalo, prosto stalo. To je tako. I povređeni i neoporavljeni i naši i njihovi. Izašli su na parket svi koji su mogli da stoje - rekao je Džikić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.