ACO PETROVIĆ SVOJOM IZJAVOM PECNUO ZVEZDU: Sad će se videti čiji je interes važniji!
Aco Petrović, Foto: Dado Đilas

šta je hteo da kaže

ACO PETROVIĆ SVOJOM IZJAVOM PECNUO ZVEZDU: Sad će se videti čiji je interes važniji!

U narednom periodu crveno-beli igraju sa Monakom i pomenutim Zadrom

Objavljeno:

Selektor Hrvatske Aco Petrović prokomentarisao je činjenicu da Crvena zvezda i Zadar treba da igraju svoj meč u ABA ligi tokom novembarskog "prozora".

Meč u Beogradu je zakazan za 7. novembar kada bi reprezentativci dve zemlje trebalo da budu sa svojim nacionalnim timovima.

- Vidim da je Zvezda zakazala utakmicu sa Zadrom za 7.11. kada bi i srpski i hrvatski reprezentativci već trebalo da budu na pripremama svojih reprezentacija pred važne utakmice nacionalnih selekcija. Sada će se videti čiji je interes važniji - napisao je Petrović na svom Tviter profilu.

Primera radi, Srbija svoje mečeve igra 11. i 14. novembra protiv Velike Britanije i Turske, a selektor Svetislav Pešić je za te mečeve pozvao Nemanju Nedovića, Luku Mitrovića, Ognjena Dobrića i Nikolu Topića od igrača sa Malog Kalemegdana.

Na Petrovićevom spisku, koji je trenutno samo vršilac dužnosti selektora, se nalazi Luka Božić upravo iz ekipe Zadra, igrač koji je jedan od najboljih ove sezone u regionalnom takmičenju.

- Mislim da bi bila velika greška i od strane Zadra ali i od Luke Božića kada ne bi nastavili zajedno dalje jer nešto što dobro funkcioniše treba samo kvalitetno logistički pogurati - smatra Petrović.

Inače, čelnici Zvezde i Partizana su ranije najavili da će selektoru staviti na raspolaganje svoje igrače uprkos obavezama u Evroliigi pre svega.

U narednom periodu crveno-beli igraju sa Monakom (4. novembar), pomenutim Zadrom (7.novembar), Fenerbahčeom (10. novembar) i Asvelom (17.novembar).

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.