Obradović i dalje ljut: Stojim iza svega što sam rekao o Zvezdi! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

NIJE SVE IDEALNO

Obradović i dalje ljut: Stojim iza svega što sam rekao o Zvezdi! (FOTO)

Rekao sam Čoviću da mi je krivo što niko nije bar jednom gestikulacijom, jednim pokretom ruke, signalizirao navijačima Crvene zvezde da prekinu s nedoličnim ponašanjem
Objavljeno:

Najtrofejniji evropski trener, Željko Obradović, veoma je teško podneo vređanje sa tribina u hali "Pionir" na meču Crvene zvezde i Fenerbahčea.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Čestitao je crveno-belima zasluženu pobedu, ali ga je pogodilo što su njega i Bogdana Bogdanovića vređale "Delije", zbog čega je i na konferenciji dosta vremena upravo posvetio tome.

MIŠKO ISPROZIVAO OBRADOVIĆA? Da li je najveći stvarno najveći kada tako lako gubi... (FOTO)

Sada kad su se smirile malo strasti, otkriva za "Alo" da nije i dalje svejedno.

foto: Saša Pavlić Koky

Merili smo grmljavinu Delija u Pioniru: Brzi voz i rok koncert su ništa kad eksplodiraju navijači Zvezde! (VIDEO)

- Iza svega što sam rekao u vezi s navijačima i skandiranjem sa tribina stojim. To nije normalno. Argumenti pojedinaca su: "Nismo mi vređali Željka, nego Bogdana", a to je jednako strašno. Ako njega vređaju, neću da ćutim i ostavljam to po strani. Živimo u prošlosti. Poznajem prilike u Turskoj i znam koliko ima dobrih ljudi tamo i ne podržavam pogrdno skandiranje. Ovo je najmanje što sam mogao da uradim u svoju odbranu, ali i u odbranu svojih igrača, pa nek tumači svako onako kako hoće. I dalje mislim da je neko iz Crvene zvezde morao da reaguje - započeo je Obradović za "Alo" i istakao da nikada nije pričao ružno o Zvezdi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.