Željko Turčine, napušiš se ku*čine! Zbog ove rečenice Žoc je poludeo na pres konferenciji i žestoko isprozivao Zvezdu! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Veći sam Srbin od svih njih zajedno

Željko Turčine, napušiš se ku*čine! Zbog ove rečenice Žoc je poludeo na pres konferenciji i žestoko isprozivao Zvezdu! (VIDEO)

Trofejnog stručnjaka pogodila skandiranja sa tribina
Objavljeno: 23:38h

- Vređali su me i pevali Željko Turčine po***iš, a ja sam veći Srbin od svih njih... Ljudi iz Crvene zvezde mi više nisu drugari . Da su u mojoj hali pevali tako nešto, ja bih skočio. Probajte da budete Srbin tamo gde sam bio ja...

Rampa decenije: Svakom Deliji srce zatreperi kad gleda Kuzmićevu bananu! Uživajte! (VIDEO)

- Ova gospoda iz Crvene zvezde, niko nije ustao da kaže nemoj, nema smisla. Veći sam Srbin od svih njih zajedno Kad nisu uradili to znači da se slažu, možda je bilo dogovoreno. Bilo je prijateljstva, ali više ga nema - rekao je vidno iznervirani stručnjak.

Zvezda je ozbiljan evropski klub! Crveno-beli pobedili Obradovića posle 24 godine! (Video)

Samo nekoliko sekundi posle debija u Evroligi, Dion Tompson je kupio Delije za sva vremena! (VIDEO)

On je rekao i da su Zvezdini košarkaši igrali hrabro u večerašnjoj pobedi nad njegovom ekipom u Evroligi i kazao da su mu posebno smetale uvrede sa tribina.

- Utakmica je bila lepa za gledanje, sa mnogo preokreta i taktičkih stvari. U onoj završnici smo morali da dobijemo. Igrači Zvezde su mladi, hrabri - rekao je Obradović novinarima posle utakmice u Beogradu. Fenerbahče je izgubio od Zvezde sa 75:73 u 17. kolu Evrolige.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.