LEGENDE JUGOSLOVENSKE KOŠARKE! Divac, Žeravica i Rađa na pragu Kuće slavnih!
Foto: Saša Pavlić Koky, Dado Đilas

zaslužili su!

LEGENDE JUGOSLOVENSKE KOŠARKE! Divac, Žeravica i Rađa na pragu Kuće slavnih!

U Masačusetsu je pre nekoliko dana obeležen 125. rođendan košarke, pa je tom prilikom i napravljen uži izbor igrača koji će biti primljeni u Kuću slavnih
Objavljeno:

Košarkaška Kuća slavnih u Springfildu objavila je spisak kandidata za 2017. godinu među kojima su neka velika imena srpske i jugoslovenske košarke.

U Masačusetsu je pre nekoliko dana obeležen 125. rođendan košarke, pa je tom prilikom i napravljen uži izbor igrača koji će biti primljeni u Kuću slavnih.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Među kandidatima nalaze se i Vlade Divac, Toni Kukoč i Dino Rađa, članovi jugoslovenske reprezentacije sa kraja prošlog veka, kao i legendarni srpski trener Ranko Žeravica.

Interesantno je da su oni bili kandidati i prošle godine kada su u Kuću slavnih primljeni Alen Ajverson, Šakil O'Nil, Šeril Svups, Kamberlend Pouzi, Jao Ming, Tom Izo, Džon Meklendon, Džeri Rejnzdorf i Derel Geretson. Konferencija povodom izbora biće organizovana 18. februara sledeće godine tokom Ol-star vikenda u Nju Orleansu, dok će rezultati biti poznat u ponedeljak, 3. aprila. Kompletan spisak nominovanih za Kuću slavnih:

Tal Brodi Džeki Šazalon Vlade Divac Nik Galis Semen Kalipski Vladimir Kondrašin Toni Kukoč Markos Leite Aldo Osola Amauri Pasos Dino Rađa Manuel Sains Togo Soareš Ranko Žeravica

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.