Terzić otkrio zašto ne igra Vijeira, koje igrače jure veliki klubovi i da li odlazi Božović!? (FOTO)
Foto: Nemanja Pančić

TRAŽI STRPLJENJE

Terzić otkrio zašto ne igra Vijeira, koje igrače jure veliki klubovi i da li odlazi Božović!? (FOTO)

Ko koliko košta, dug kluba, Mouče, Ugo, i sve ono što i te kako interesuje Delije
Objavljeno:

Plate kasne u Crvenoj zvezdi, ali Terzić zbog toga nije zabrinut jer kako kaže, "da postoji problem već bi se znalo, a UEFA je svaka tri meseca u kontroli".

Trening centar za mlade, a i seniore, trebalo bi da se nalazi u Kovilovu.

- Sada još samo preživljavamo, ali da bismo se vratili na staze stare slave moramo postaviti nove ciljeve koje ću izneti na Skupštini. Prvi je pravljenje ozbiljnog trening-kampa za prvi tim i omladinsku školu. Već imamo jasnu lokaciju a to je Sportski centar Kovilovo. Posle dužeg traženja lokacije, izbor je Kovilovo, jer tu možemo najbrže da se uselimo zato što poseduje kompletnu infrastrukturu. Hotel "Prezident", zatvorenu halu, dva terena, 14 hektara zemlje... Izgradili bismo još šest terena i onda brže vukli benefite od naše škole. Tek kad to uradimo u 2017. možemo da postavimo peti cilj - Evropu. Za ta dva cilja potrebna su nam ozbiljna finansijska sredstva - rekao je Terzić.

foto: Nemanja Pančić

Poseta je na "Marakani" poprilično neuobičajena u poslednje vreme.

- Sada smo u raskoraku mogućnosti i želja. Razmazili smo navijače koji su zaboravili da smo bili na korak do bankrota, a sada su nezadovoljni što nismo u Ligi šampiona i što smo samo šest bodova ispred Partizana. Poseta na našem stadionu nas izuzetno brine i zahteva posebnu analizu. Možemo da im ponudimo bolji komfor na stadionu i igranje u Evropi.

Što se tiče eventualnog ulaska u Ligu šampiona naredne sezone, tu ambicije neće obradovati Delije.

- Kad Zvezda svede svoj dug na nulu i ne bude opterećena teretom iz prošlosti a kad budemo od prihoda mogli sve da investiramo u tim onda će Evropa biti prioritet. I realnost. Ovako, mi smo od 25 miliona evra prihoda uglavnom utrošili na vraćanje dugova i obaveza prema državi, a minimalno u tim. I pritom platili 5 miliona evra poreza državi. Da smo mogli svih 6 miliona evra od Grujića da uložimo za četiri nova igrača onda bismo mogli da pričamo o Evropi - naveo je predsednik Zvezde i otkrio koje igrače jure veliki klubovi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.