ZBOG NJIH BISMO POSTALI FUDBALERI ODMAH: Ovo su najvrelije ćerke fudbalskih trenera! (FOTO)
Foto: Instagram/vickymiha/Instagram/valentinallegrireal/Profimedia

POŽELJNE LEPOTICE

ZBOG NJIH BISMO POSTALI FUDBALERI ODMAH: Ovo su najvrelije ćerke fudbalskih trenera! (FOTO)

One su njihovi najvažniji, najveći i najlepši trofeji u životu, a kada se pojave na utakmicama ekipa koje predvode njihove tate, protivnici su još više pogubljeni
Objavljeno: 23:23h

Koliko njihovi očevi dobijaju pažnje zbog rezultata koje ostvaruju i pehara koje osvajaju sa svojim timovima, toliko one plene svojom lepotom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

One su njihovi najvažniji, najveći i najlepši trofeji u životu, a kada se pojave na utakmicama ekipa koje predvode njihove tate, protivnici su još više pogubljeni.

PALI SMO NA TEME: Portugalska atletičarka svojim seksipilom ukrala slavu Ivane Španović! (FOTO) (VIDEO)

Da, govorimo o najlepšim, najzgodnijim i najatraktivnijim ćerkama fudbalskih trenera, koje uživaju popularnost zbog svog predivnog izgleda, ponekad čak i veću nego njihovi očevi.

Samo nek nam je tvoja guza živa i zdrava! (FOTO) 1. VALENTINA ALEGRI Ćerka Masimilijana Alegrija, trenera Juventusa, dugo je bila skrivena od javnosti, sve dok prošle sezone nije počela da putem društvenih mreža pruža podršku svom tati, a od tada nema navijača "stare dame" koji nije zaljubljen u nju.

2. VIKTORIJA MIHAJLOVIĆ Mezimica našeg Siniše Mihajlovića povukla je lepotu na majku, Italijanku, a kada se pojavi na plaži u bikiniju, nema tog muškarca koji može da skrene pogled s nje.

3. MATILDA MURINJO Engleski mediji su prosto poludeli za njom kada se pojavila u haljini sa dubokim dekolteom, a pojavile su se informacije da joj nije odoleo ni sin Dejvida Bekama, Bruklin.

4. STAŠA JOKANOVIĆ Dok njen otac bije ljute bitke u Čempionšipu sa svojim Fulamom, ona kada se pojavi na tribinam "Krejven kotidža" sve staje.

5. ANJA STOJKOVIĆ Momci, na vašu žalost njenoj lepoti možete da se divite samo iz daleka, jer je u braku sa automobilistom Ugom Valienteom sa kojim je nedavno dobila dete.

6. DALMA MARADONA Njen tata je zajedno sa Peleom podelio titulu najboljeg fudbalera 20. veka, kasnije se nije proslavio preterano kao trener. Dalma je pevačica, glumica, a njen ples svakoga može da izludi.

7. JOVANA STEVANOVIĆ Mnogi do Olimpijskih igara nisu znali da je jedna od najboljih i najlepših srpskih odbojkašica u stvari ćerka legendarnog fudbalera, a kasnije i trenera Partizana, Gorana Plavog Stevanovića.

8. ESTEL BERGKAMP Tati joj je bio nadimak "Neleteći Holanđanin", ali zbog ljubimice trenera Ajaksa, i oni koji imaju fobiju od letenja brzo bi je izgubili.

9. ELMIRA DASAJEVA Ćerka legendarnog golmana SSSR- koga je Pele stavio na svoju listu najboljih igrača, a koji trenutno radi kao trener golmana u Spartaku iz Moskve, je takođe sportistkinja. Ona se bavi aerobik gimnastikom, što je neka mešavina ritmičke gimastike i umetničkog klizanja, a dobro znamo koliko su zgodne i lepe devojke koje se time bave.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.