ANĆELOTI OTPISAO JOVIĆA? Još 3 igrača Real Madrida mogu da se pakuju u januaru!
Foto: EPA, Profimedia

izgubio strpljenje

ANĆELOTI OTPISAO JOVIĆA? Još 3 igrača Real Madrida mogu da se pakuju u januaru!

Španski mediji kažu da je najizvesniji odlazak Edena Azara koji je potpuno razočarao

Objavljeno:

Karlo Anćeloti se letos vratio u Real Madrid i navijači su uglavnom zadovoljni dosadašnjim igrama kraljevskog kluba.

Jasno je da je italijanski stručnjak dobio dosta drugačiju ekipu nego u prvom mandatu, ali uspeva polako da posloži kockice, pa Real izgleda sve bolje na terenu.

Anćeloti ima zanimljiv roster igrača na raspolaganju i jasno je da ne mogu baš svi dobiti šansu. Zbog toga su neki fudbaleri nezadovoljni što nemaju veću minutažu i kako stvari stoje u januaru bi mogli da napuste Santjago Bernabeu.

FK Čelsi, FK Real Madrid, Eden Azar
foto: EPA/Neil Hall

Španski mediji navode da se to posebno odnosi na Edena Azara čiji dolazak u Madrid je, čini se, bio veliki promašaj. Belgijanac ima problema s povredama, ali i kada je zdrav najčešće je na klupi.

Ali, Azar nije jedini kog je Italijan otpisao. Pored njega tu se ističu Isko, Hesus Valjeho, ali i srpski reprezentativac Luka Jović koji obično mečeve počinju s klupe i šansu dobiju tek u finišu utakmice.

Karlo Anćeloti
foto: Profimedia

Mediji u Španiji pišu da je Anćeloti dao upravi zeleno svetlo da ovi igrači idu na transfer listu jer ne računa previše na njih.

Ipak, treba istaći da oni još imaju priliku da se dokažu i pokažu šefu da greši jer je ostalo još 11 mečeva do početka januarskog prelaznog roka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.