Argentinci bez Mesija uleteli u ogromne probleme, Suarez stigao Krespa! (VIDEO)
Foto: Reuters

kvalifikacije za SP 2018.

Argentinci bez Mesija uleteli u ogromne probleme, Suarez stigao Krespa! (VIDEO)

"Gaučosi" su spali na peto mesto na tabeli kvalifikacija posle drugog uzastopnog poraza na domaćem terenu
Objavljeno: 10:03h

Argentina sa Lionelom Mesije i bez njega su nebo i zemlja, a ako su navijači zamerali asu Barselone što ne može da osvoji pehar sa reprezentacijom, šta kažu na to što bez njega ne mogu ni da se plasiraju na veliko takmičenje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Gaučosi" su uleteli u neverovatan problem, jer su prethodne noći doživeli i drugi poraz zaredom na domaćem terenu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, što im se nikada nije dogodilo.

Njih je posle Ekvadora, pobedio i Paragvaj 1:0 pogotkom Derlisa Gonzaleza, dok je argentinski tim makar remije koštao Serhio Aguero kome je Husto Viljar odbranio penal na samom startu drugog poluvremena.

Sada su Argentinci pali na peto mesto na tabeli sa 16 bodova koje vodi u baraž, a za vratom im dišu probuđeni Čileanci i Paragvajci. Uz to u narednom periodu idu u goste Brazilu i čekaju Kolumbijce.

Sa druge strane, Brazil nastavlja sa fantastičnim igrama "pod dirigentskom palicom" novog selektora, a njihova žrtva je sada bila Venecuela u gostima 2:0, iako nisu imali pomoć suspendovanog Nejmara.

"Selesao" je do prednosti došao preko nove nade Gabrijela Žezusa koji je sjano lobovao protivničkog golmana, trijumf je potvrdio Vilijan i tako odveo tim na vrh tabele kvalifikacija.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.