Đani Ćurčić za Espreso: Derbi će igrati ekseri, a ne fudbaleri! Grof Božović je belosvetska baraba, a Božinov običan šifonjer! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

razbesneće mnoge

Đani Ćurčić za Espreso: Derbi će igrati ekseri, a ne fudbaleri! Grof Božović je belosvetska baraba, a Božinov običan šifonjer! (FOTO)

Kao i uvek, Đani je pričao otvoreno i bez dlake na jeziku, a ono što je imao da poruči iz Longonda zainteresovaće sve ljubitelje fudbala
Objavljeno: 12:07h

Saša Đani Ćurčić! Ime koje znači tako mnogo i koje je tema nebrojanih razgovora.

O njemu može da se priča na milion različitih načina, a mi smo ga kontaktirali kako bi sa njim proćaskali o predstojećem 152. Večitom derbiju.

Da li je Đani Ćurčić bog srpskog fudbala? Nikad nismo imali nikog luđeg, ali ni većeg cara od njega!

Kao i uvek, Đani je pričao otvoreno i bez dlake na jeziku, a ono što je imao da poruči iz Longonda zainteresovaće sve ljubitelje fudbala.

Šta mislite, ko će trijumfovati u predstojećem Večitom derbiju?

- Mislite ko će koga da zakuca u derbiju, pošto su ovo više ekseri, nego fudbaleri. Partizan može pobediti jedino paklenom atmoferom na tribinama, nikako drugačije.

foto: Saša Pavlić Koky

Toliko ne verujete u igrački kadar crno-belih?

- Valeri Božinov je totalni promašaj, Nikola Đurđić totalni promašaj, onaj lažni Brazilac (Leonardo) iz Marinkove bare je totalni promašaj. Pola tima nam čine zvezdaši.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.