OGORČENI NA SVOJE: Srna i Modrić su sramota za Hrvatsku!

BAHATI REPREZENTATIVCI

OGORČENI NA SVOJE: Srna i Modrić su sramota za Hrvatsku!

Hrvatski mediji izveštavaju o skandaloznom ponašanju njiihovih fudbalera posle meča Real - Šahtjor
Objavljeno:

Novinari svetskih, evropskih, ali i hrvatskih medija su zgroženi ponašanjem hrvatskih fudbalera posle meča Lige šampiona između Reala iz Madrida i Šahtjora. Luka Modrić, Mateo Kovačić i Dario Srna našli su se na udaru zbog svoje nekulture i bezobrazluka posle utakmice kada su grubo odbili da daju izjavu bilo kome. Kako prenosi "Jutarnji list", oni su čak odbili da razgovaraju i sa predstavnicima iz svoje zemlje, koji su ih uredno čekali u miks zoni, a posebno se nepristojno ponašao kapiten hrvatske reprezentacije i Šahtjora Dario Srna, dok su se ostali podrugljivo smejali.

Iznerviran zbog poraza i jedanaesterca koji je još jedan Hrvat na ovom meču Ivan Bebek dosudio za "kraljevski klub", pogrešno, Srna je poručio hrvatskom novinaru da od sudije traži izjavu, a ne od njega, na šta su se Modrić i Kovačić ironično nasmejali. Osim što su ostavili u čudu svog sunarodnika, šokirani su bili i predstavnici svih ostalih medija, koji su rekli da im se ništa slično nije dogodilo sa igračima iz njihovih zemalja, te da se hrvatski reprezentativci ponašaju oholo.
- Modrić je bio drugačiji kada je došao ovde. Imam osjećaj da misli da je superioran u odnosu na druge, više mi se ne čini skroman. Upravo suprotno. Veliki novac i napisi da je presudan za Real verovatno utiču na njegovo ponašanje - rekla je novinarka ESPN-a, Paola Valbuena. Od svih njih jedini koji je odlučio da se na kraju vrati i obrati hrvatskim novinarima bio je bivši reprezentativac "kockastih" Eduardo da Silva koji takođe igra u Šahtjoru.
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.