Kako će bez crveno-belog? Ovo su potezi po kojim će Delije zauvek pamtiti Kataija! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Sa srećom, majstore!

Kako će bez crveno-belog? Ovo su potezi po kojim će Delije zauvek pamtiti Kataija! (VIDEO)

Momak iz Srbobrana je u mnogim situacijama izmamio osmehe na lica navijača Crvene zvezde, a sada će to moći da radi samo preko TV ekrana, kada ga budu gledali u dresu Selte
Objavljeno: 18:16h

Aleksandar Katai je na pragu prelaska u neki od stranih klubova, a pored Selte, pominju se još Lokomotiva iz Moskve i Atalanta. Momak rođen u Srbobranu koji je u karijeri branio boje samo crveno-belih klubova, po prvi put će obući svetloplavi dres.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nema potrebe previše rasplitati priču oko njegovog doprinosa ovoj generaciji ekipe iz Ljutice Bogdana. Kada ga je Nenad Lalatović doveo u Zvezdu, oživeo mu je karijeru, što je on na najbolji mogući način vratio u naredne dve godine.

A sada, kao prva zvezda tima napušta Marakanu i odlazi u beli svet u potrazi za boljim sutra i većim fudbalskim izazovima.

Ovo su detalji i potezi po kojima će Delije zauvek pamtiti svog junaka, momka koji je rešavao Derbije, momka koji je sam izvukao remi sa Ludogorecom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, momka koji je prošle sezone kao vezista bio jedan od najubojitijih strelaca Superlige, momka koji ne voli da gubi, ali je u porazima najdostojanstveniji od svih.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.