Drulović strepeo, ali uspešno debitovao: Partizan preskočio Javor! (FOTO) (VIDEO)

Crno-beli slavili u 14. kolu

Drulović strepeo, ali uspešno debitovao: Partizan preskočio Javor! (FOTO) (VIDEO)

Crno-beli su pod palicom novog trenera Ljubinka Drulovića izvojevali trijumf, sedmi u sezoni, savladavši Javor u Humskoj posle preokreta sa 3:2
Objavljeno: 23:07h
Fudbaleri Partizana konačno su prekinuli seriju loših rezultata u domaćem prvenstvu! Crno-beli su pod palicom novog trenera Ljubinka Drulovića izvojevali trijumf, sedmi u sezoni, savladavši Javor u Humskoj posle preokreta sa 3:2, u 14. kolu Superlige Srbije
Sasa Pavlic Koky, Valeri Božinov
iskoristio Dražić u desetom minutu i kaznio grešku odbrane domaćina
Ostojić je doneo izjednačenje i iskupio se za grešku kod vodećeg gola Javora. Loš početak za Drulovića: Javor poveo posle katastrofalne greške Ostojića! (VIDEO) Šest minuta kasnije Andrija Živković je fantastičnim pogotkom preokrenuo rezultat i doneo prednost "parnom valjku" od 2:1. Živković u 64. minutu mogao da postigne i drugi gol u meču, ali mu je Đogatović odbranio jedanaesterac. Tri minuta kasnije nova tri boda osigurao je Valeri Božinov hladnokrvnom egzekucijom.
Drulović otkrio razlog zbog čega Ilić i Babović nisu bili u protokolu na utakmici protiv Javora! U sudijskoj nadoknadi vremena, crno-beli su strepeli pošto je Kolaković smanjio na 3:2, ali nije bilo više vremena za novu promenu rezultata.
PARTIZAN - JAVOR 3:2 Stadion: Gledalaca: Sudija:
Strelci: Žuti kartoni: Crveni karton: PARTIZAN:
JAVOR:
Superliga, 14. kolo Subota: 0:3 0:2 Nedelja: 1:0 0:0 0:0 0:2 1:1 3:2 TOK UTAKMICE Kraj utakmice
90+2 min - Javor smanjuje na 3:2! Kolaković pogađa mrežu Živkovića! 90. min 85. min 74. min 74. min strelca Božinova Šaponjić 71. min 69. min Pogledajte hladnokrvnost Bugarina.
67. min - GOOOL! Partizan je povisio na 3:1! Strelac je Valeri Božinov.
64. Živković je izveo najstrožu kaznu, ali je Đogatović odbranio. 63. min 63. min - Penal za Partizan! Prekršaj je bio nad Grbićem u kaznenom prostoru. 60. min 55. min 50. min 46. min Počelo je drugo poluvreme. 45+4 min - Kraj prvog polovremena.
45. min 40. min
Strašan pogodak Živkovića za preokret!
37. GOOOL! Andrija Živković preokreće rezultat u Humskoj! Partizan vodi sa 2:1!
36. Publika u Humskoj zviždi sudiji Obradoviću. 33. min - Božinov je zaradio žuti karton zbog simuliranja.
29. GOOOL! Ostojić posle gužve nakon kornera donosi izjednačenje! Partizan - Javor 1:1!
22. min - Nova šansa za Božinova. Međutim, Đogatović uspeva opet da sačuva svoju mrežu. 18. min - Živković je bio u prilici posle dodavanja Ninkovića, ali nema izjednačenja. 16. min - Božinov sa penala šutira preko gola koji je bio prazan, nakon akcije sa Ninkovićem i Živkovićem.
15. min
9. min GOOOL! Javor vodi sa 1:0! Strelac je Dražić! "Devetka" Ivanjičana je nakon katastrofalne greške odbrane crno-belih izašla ispred Živkovića i zatresla mrežu. 4. min 1. min PARTIZAN - JAVOR 0:0
18:45 - Glavni sudija meča je Srđan Obradović iz Jagodine.
18:20 - Poznati su sastavi timova:
Partizan: Klupa: Trener: . Javor: Klupa: Trener:
Da li se titula vraća na Marakanu? Zvezda na plus 14 posle desete pobede u nizu! (FOTO) (VIDEO) O MEČU Za TV Špice: Evrogol Grujića na Banjici! (VIDEO)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.