Partizanov raspad se nastavlja, Voša sa tri komada počistila crno-bele! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

3. kolo superlige

Partizanov raspad se nastavlja, Voša sa tri komada počistila crno-bele! (FOTO) (VIDEO)

Sve dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz naš "lajv-blog"
Objavljeno: 21:02h

Fudbaleri Vojvodine nastavili su sa sjajnim partijama u novoj sezoni i odneli su trijumf protiv Partizana u Humskoj rezultatom 3:1 u okviru trećeg kola Superlige. Crno-beli i posle pet utakmica nisu uspeli da pobede...

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Dado Đilas

Agresivan je bio gostujući tim od samog početka i nagrada za otvorenu i kvalitetnu igru dolazi već u šestom minutu kada je Dejan Meleg posle nekoliko divnih driblinga prebacio odbranu i golmana crno-belih.

foto: Dado Đilas

Četiri minuta kasnije sjajno je prošao Miroslav Radović i dodao loptu Valeriju Božinovu koji nije imao sreće pa je pogodio sam rogalj gola. To je bila i najbolja prilika u prvih 45 minuta za domaće.

Nastavila je Vojvodina da igra brzo i agresivno i posle šuta Paločevića sa dvadesetak metara mreža se ponovo zatresla i na semaforu je pisalo 0:2.

U nastavku je Partizan za nijansu podigao nivo svoje igre, dok su gosti čekali šansu iz brzih napada. Tračak nade navijačima u Humskoj donosi Božinov pogotkom posle sjajnog centaršuta Vulićevića.

Taj pogodak daje krila izabranicima Marka Nikolića, ali sve sumnje je otklonio Miloš Trifunović koji u 75. minutu povećava na 3:1. Nekadašnji napadač Crvene zvezde je pre toga imao jedan katastrofalan promašaj...

Ispostavilo se da je to i konačan rezultat. "Lale" imaju stoprocentan učinak iz dve utakmice u Superligi, dok Partizan posle tri meča ima samo jedan bod.

Sve dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz naš "lajv-blog"!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.