Da li je Zvezda omanula sa strancima? Najavljivani su kao bombe, šta su zaista isporučili? (VIDEO) (ANKETA)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

opet polemika u javnosti

Da li je Zvezda omanula sa strancima? Najavljivani su kao bombe, šta su zaista isporučili? (VIDEO) (ANKETA)

Crveno-beli se najviše oslanjaju na inostrana pojačanja na početku sezone, a posle eliminacije od Ludogoreca navijači najviše raspravljaju o njima
Objavljeno: 14:05h

Crvena zvezda je ispala iz kvalifikacija za Ligu šampiona porazom u dvomeču protiv Ludogoreca i takmičenje u Evropi nastaviće kroz kvalifikacije za Ligu Evrope.

Velika očekivanja su imali njeni navijači uoči revanša, ali ona su raspršena u produžetku meča odigranog u utorak na Marakani. Iako zvezdaši posle meča nisu bili očajni i besni zbog takvog ishoda, što su i pokazali ponašanjem, ipak polemišu o jednoj stvari - strancima koji ovog leta vode glavnu reč u timu

I dva dana kasnije, najčešća stvar o kojoj pričaju pristalice crveno-belih jesu inostrani fudbaleri koji su stigli ovog leta u Zvezdu ili su bili već tu i njihov učinak na početku sezone.

STRANCI - NOVAJLIJE

1 Gelor Kanga - Apsolutno ime koje se naješće pominje zbog onoga što je uradio u revanšu kada je dobio crveni karton u poluvremenu i tako direktno kumovao onome što se kasnije dogodilo, iako su crveno-beli i u tom trenutku već bili u zaostatku. Posle meča su mišljenja o njemu bila prilično oprečna, mada je bilo više onih koji su osuli drvlje i kamenje po njemu.

Gabonac jeste od dolaska na Marakanu pokazao zavidan kvalitet i to da će biti veliko pojačanje. Setite se asistencije Kataiju na Malti i gola u Razgradu, međutim, sve je to pokvario njegov temperament koji je došao do izražaja u najvažnijem meču ovog leta za klub sa Marakane i to je nešto što će obavezno morati da se promeni kod njega, jer u suprotnom je uzaludan sav kvalitet koji donosi.

2. Tomas Fibel - Kada jedan tim primi u svakoj utakmici gol, onda je jasno da postoji određeni problem u odbrani, a Francuz je na početku sezone neizostavni šraf u poslednjoj liniji crveno-belih.

Štoper koji je letos pristigao iz Mordovije nije za sada u potpunosti opravdao razloge zbog kojih je doveden, mada ruku na srce i partneri su mu se menjali, pa nije stigao ni da se uigra, što je očigledno i najveći problem Zvezdine defanzive - neuigranost.

Kod Fibela se vidi da je jak u vazdušnim duelima, da ume da povuče loptu, ali isto tako izgleda da mu je problem duel 1 na 1. To je pokazao Džonatan Kafu koji ga je dva puta propisno obrukao kada je prošao kroz kompletnu odbranu na čelu sa Fibelom, kao da ne postoje i zabio gol i u Razgradu i u Beogradu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.