U Zvezdi su bili kesa, a kasnije su postali zvezde: 8 igrača koji ne žele ni da se sete crveno-belog dresa! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

SVUDA SU MOGLI SEM OVDE

U Zvezdi su bili kesa, a kasnije su postali zvezde: 8 igrača koji ne žele ni da se sete crveno-belog dresa! (FOTO) (VIDEO)

Dovođeni su kao velika pojačanja, a nisu pokazali ništa po čemu bi bili pamćeni na tribinama "Marakane"
Objavljeno:

3. Gregorž Bronovicki

Došao je kao veliko pojačanje iz poljske Legije, dok je za vreme provedeno na "Marakani" za dve sezone upisao svega 13 mečeva, a u tom periodu igrao u nacionalnom timu svoje zemlje. Povreda ga je sputala da pokaže šta zna, a posle toga se vratio u domovinu gde i dalje igra u 36. godini.

4. Bernard Parker

Pre sedam godina doveden je iz Južne Afrike kao uzdanica u ofanzivi, ali je bio nezadovoljan zbog finansija (kašnjenje plate, itd), što je rezultovalo lošim partijama. Kasnije je potpisao za Tvente, ali se u domovini najbolje snašao gde je bukvalno postao legenda Kajzer Čifsa.

5. Frenklin Salas

Jedan od najboljih ekvadorskih klubova poslao je "El Maga" u Beograd da pokaže šta zna. Njega je "povukla ista struja" kao i Barkosa, pa se zbog nezadovoljstva nije pokazao. Godinu dana kasnije vratio se u LDU Kito, dok u domovini i dalje uspešno igra.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.