Jalovi Partizan i posle 300 minuta nove sezone nije dao gol! Bačka uzela prvi bod u istoriji! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

Moraće to mnogo bolje

Jalovi Partizan i posle 300 minuta nove sezone nije dao gol! Bačka uzela prvi bod u istoriji! (FOTO) (VIDEO)

Sjajan početak novog superligaša
Objavljeno: 23:12h

90+5. minut - Kraj utakmice!

90. minut - Nadoknada vremena će trajati pet minuta.

87. minut - Velika prilika za Milenkovića, posle kiksa golmana Manojlovića, ali je ovaj promašio prazan gol iz teškog ugla glavom.

80. minut - Bjeloš je dobio drugi žuti karton zbog simuliranja, pa će zbog toga Bačka morati grčevito da se brani u poslednjih deset minuta sa igračem manje.

78. minut - Valeri Božinov je ušao u priliku glavom, Bogosavac mu je centrirao, ali je ovaj bio u ofsajdu.

73. minut - Solidan šut Miroslava Bogosavca sa preko 30 metara, ali na nesreću crno-belih navijača, bio je neprecizan za nekih metar, dva. Partizan je izvršio i treću izmenu. Božinov je ušao na teren.

70. minut - Velika prilika za Partizan, najbolja na celoj utakmici. Leonardo je dodao loptu do Brašanca, on je izašao 1-na-1 sa golmanom Manojlovićem, koji je na sjajan način intervenisao i spasio svoj tim.

68. minut - Lepo je prodro Leonardo po levom boku, ušao u kazneni prostor, ostavio povratnu za Đuričkovića, koji se loše snašao i nije uspeo da uputi udarac pored defanzivca domaćih Josimova!

63. minut - Đuričković je lepo protrčao po desnoj strani, dobio pas od Saše Ilića, ali je loše centrirao slabijom desnom nogom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.