Tuča na terenu i gol u poslednjim momentima: Čukarički šokirao Partizan u Humskoj! (FOTO) (VIDEO)

2. kolo plej-ofa Superlige

Tuča na terenu i gol u poslednjim momentima: Čukarički šokirao Partizan u Humskoj! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja pre, tokom i posle utakmice pratili ste uz Espreso.co.rs
Objavljeno: 21:07h

Fudbaleri Čukaričkog su uspeli da savladaju Partizan u okviru drugog kola plej-ofa Superlige na gostovanju u Humskoj reultatom 2:1 i tako pobegli direktnom rivalu za drugu poziciju na tabeli za pet bodova.

U prvom poluvremenu je viđena zanimljiva igra iz koje su proizašla i dva pogotka, po jedan na obe strane. Gosti su od početka jasno stavili do znanja rivalu da su došli po sva tri boda i rezultat takvog nastupa je došao u 11. minutu kada je mrežu Šaranova zatresao Branislav Janković. Domaćin je bio nemoćan i nije stvarao šanse sve do 19. minuta kada je Božinov lepo prebacio golmana Stevanovića za 1:1. Prvi deo utakmice su obeležili i agresivni Nikola Milenković i Nikola Janković, koji su u razmaku od osam minuta zaradili direktne crvene kartone. U nastavku su se smirile i strasti i nije bilo previše prilika za pogodak. Mogao je "parni valjak" da reši meč u nastavku, ali je Božinovu i Evertonu zafalila koncentracija u završnici i nisu iskoristili izgledne šanse da reše meč u svoju korist. Činilo se pred kraj meča da će rezultat ostati nerešen, ali je Andrija Pavlović mislio drugačije i u 91. minutu postavio konačnih 2:1 i potpuno šokirao domaće navijače. Sudija: Nenad Đokić Stadion: FK Partizan Strelci: Janković, Sva dešavanja pre, tokom i posle utakmica pratili ste uz Espreso.co.rs! Meč je završen! 91' Goooooooooooool! Andrija Pavlović rešava meč u nadoknadi! 75' Nova diskutabilna odluka sudija.

65'
57' Velika greška pomoćnog sudije.
47'
46' 45' Gotovo je prvo poluvreme. 37' Novi crveni karton! Isključen je Janković posle novog brutalnog starta. Ovo nije fudbal već MMA!
30' Partizan u velikom problemu. Isključen je Milenković posle zaista brutalnog starta! Pritom je i povredio Bojića umesto kojeg ulazi iskusni Matić.
22' Da li je Partizan oštećen za penal?
19' Evo izjednačenja! Božinov je pokazao znanje i "bocnuo" Stevanovića za 1:1.
11' Goooooooooool! Poveo je Čukarički golom iz uigrane akcije posle prekida. Strelac je Branislav Janković!
8'
5'
3'
1' Utakmica je počela! 18:30 Partizan

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.