Navijači Partizana zgroženi Vazurinim ponašanjem: Tražimo hitnu ostavku zbog bahaćenja!

Aktiviraju alarm za spas kluba

Navijači Partizana zgroženi Vazurinim ponašanjem: Tražimo hitnu ostavku zbog bahaćenja!

Pristalice crno-belih su ostale šokirane ponašanjem generalnog direktora kluba iz Humske
Objavljeno:

Generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, izazvao je ogorčenje u crno-beloj javnosti nakon što je isplivalo da je uzeo od kluba novčane premije, uprkos očajnoj sezoni koju imaju crno-belih. Vazura sam sebi daje premije: Direktor FK Partizan sa sobom potpisao ugovor na 220 hiljada evra! Zato su reagovali navijači Partizana sa Kosova i Metohije koji su uputili otvoreno pismo javnosti u kome traže od Vazure da napusti funkciju zbog nemoralnog i bahatog ponašanja.

Dado Djilas, Grobari
- Zgražavajući se od nepristojnog ponašanja i bahaćenja Miloša Vazure, ogorčeni na njegov nekulturan i krajnje nemoralan odnos prema Partizanu, zahtevamo njegovu hitnu i neopozivu ostavku. - Nemoralan čin Vazure je da, u trenutku kada Partizan upada u sve teže finansijske probleme i krah kluba, sebe nagradi sa specijalnim sportskim premijama i dodacima tako da na osnovnu platu od preko pet hiljada evra doda još koji evro više je čin koji ponižava svakog časnog i poštenog navijača Partizana.
Aleksandar Jovanovic Cile, Miloš Vazura
- Zato aktiviramo alarm za spasavanje našeg voljenog kluba, time što tražimo da Vazura podnese hitnu i neopozivu ostavku na mesto generalnog direktora Partizana. Ovim vapajem štitimo sav crno-beli svet i našu crno-belu familiju, sa željom da spasemo naš voljeni klub - navodi se u pismu. Vazura u Partizanu ima mesečna primanja od 138.000 dinara, plus 4.000 evra od Upravnog odbora. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.