Odloženo Novi Pazar - Zvezda: Novi termin je utorak?

Čeka se konačna odluka

Odloženo Novi Pazar - Zvezda: Novi termin je utorak?

Usled lošeg stanja terena i natopljenosti postoji velika mogućnost da gostovanje crveno-belih u gradu na Jošanici bude pomereno za dva dana
Objavljeno: 12:38h

Padavine i izlivanje reka koje su pogodile Srbiju ove godine, već su zaustavile fudbal u Lučanima, gde je zbog katastrofe koja je pogodila teren Mladosti odložen njihov duel sa Čukaričkim, a još jedan meč Superlige se takođe neće odigrati kada je predviđeno. Duel između Novog Pazara i Crvene zvezde u gradu na Jošanici, neće se igrati u nedelju od 13 časova, jer na teren ne ispunjava uslove za igru, pošto je prilično natopljen, a odluka o naknadnom terminu odigravanja biće naknadno objavljena.

Direktor takmičenja Superlige, Vladimir Bulatović, je izjavio da bi ukoliko padavine prestanu, utakmica mogla da se igra u utorak. - Dobio sam slike iz Novog Pazara. Deo terena je natopljen, a prognozira se da će loše vreme biti do subote. Verovatno neće biti uslova za igranje u nedelju, kada je zakazana utakmica. Zbog dužine puta Beograđani bi trebalo da krenu u subotu i da se onda vrate, a takav luksuz nije potreban i danas ćemo opet proceniti situaciju - izjavio je za "Sport" Bulatović. Takođe iz Lučana su stigle dobre vesti da je veći deo terena očišćen, tako da će onda oba biti odigrana istog dana. (Espreso.co.rs/ Izvor: Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.