Milorad Mažić završio sa Ligom šampiona?
Milorad Mažić, Foto: EPA/Armando Babani

gotova priča

Milorad Mažić završio sa Ligom šampiona?

Za sve je "kriva" unosna ponuda iz Kine

Objavljeno:

Više nećemo gledati Milorada Mažića na srpskim terenima, pošto je najbolji arbitar sa ovih prostora prihvatio bogatu ponudu sa Dalekog istoka, a pored toga, izgleda da Vrbašanin više neće suditi utakmice Lige šampiona i Lige Evrope.

- Nisam još pričao sa Miloradom. Trebalo bi da se vidimo u toku sledeće nedelje i tada ću znati više detalja oko Kine. Najverovatnije neće više suditi evropska takmičenja, jer će to biti teško izvodljivo. Recimo, kada sam ja otišao u Japan, skinut sam sa UEFA liste. Ipak, sačekajmo da se sve ovo ozvaniči, pa ćemo tada imati i više informacija - rekao je predsednik Sudijske komisije FSS Zoran Petrović za Informer.

Raka Đurović
Raka Đurovićfoto: Damir Dervišagić

Najbolji srpski sudija će zarađvati ogoroman novac (pominje se milion evra) u Kini, a kako ističe dugogodišnji arbitar Raka Đurović Milorad Mažić će biti pod budnim okom Uefe.

- Ne postoji pravilnik po kom Mažić neće moći da deli pravdu na evropskim klupskim takmičenjima zato što je otišao u Kinu. Međutim, s obzirom na to da će tamo potpisati profesionalni ugovor i da će biti delegiran svakog vikenda, teško je to očekivati zbog obaveza i vremenske razlike. On će sigurno ostati pod lupom UEFA i nije nemoguće da ga pozovu da sudi na EP naredne godine. Milorad je bio akter velikih mečeva, dostigao je starosnu granicu i za njega je ovo odlična prilika da materijalizuje sve ono što je dosad uradio u karijeri - kazao je Đurović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.