IGRAČA PARTIZANA ZARAZIO BRATANAC: Da nije ozbiljno, bilo bi smešno! Skoro da više i nemam kraste!
Armin Đerlek će kasniti sa početkom zimskih priprema, Foto: Starsport©

Mora da leži

IGRAČA PARTIZANA ZARAZIO BRATANAC: Da nije ozbiljno, bilo bi smešno! Skoro da više i nemam kraste!

U nezgodan čas, pred sam kraj zimske pauze i početak priprema mladi vezista je zaradio varičele

Objavljeno:

Partizan je započeo zimske pripreme bez dvojice igrača. Rikardo Gomeš, koji je dobio dozvolu kluba da dođe dan kasnije i on se već priključio saigračima, dok mladi Armin Đerlek neće još neko vreme moći da započne sa treninzima, jer je dobio ovčije boginje (varičele).

Pored Đerleka, šef Mirković neće moći još da računa na Marka Jankovića i Svetozara Markovića, koji su na posebnom režimu rada i treninga kako bi se što pre priključili ekipi na terenu.

- Da nije ozbiljno, bilo bi smešno - uz osmeh i setu u glasu poručio je Armin Đerlek iz rodnog Pazara.

Armin Đerlek mora da preleži boginje
Armin Đerlek mora da preleži boginje foto: Dado Đilas

- Ovome se baš nisam nadao, ali šta da radim, moram da se priviknem na situaciju i strpljivo čekam da sve prođe. Dobio sam ih pre 7 dana i skoro i da kraste više nemam, ali postoji ne samo tačan vremenski period, već i period inkubacije zbog virusa koji je u telu, pa moram da budem obazriv. Stalno sam u kontaktu sa našim klupskim doktorom Ilijom Rosićem i sve se dogovaramo. Već sledeće nedelje bi trebalo da idem na kontrolu. A kako sam dobio? Od bratanca…Igra se Soni, razne igrice, nije baš da je preterano zanimljivo, dosta se i odmaralo pre ovoga - kroz osmeh je ispričao mladi vezista za sajt Partizana.

- Baš mi je bilo teško što nisam bio na okupljanju, baš sam se radovao, ali eto…Javljaju se igrači, pitaju kako sam?! Bambi, Sveta i drugi…Dešavaju se i gore stvari, pa prođe sve..Eto mene brzo sa ekipom, pa u nove izazove - poručuje kratko Đerlek.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.