Haos u Rimu: Toti izbačen iz ekipe, želi da napusti Romu! (FOTO)

KAPITEN TRAŽI ISTINU

Haos u Rimu: Toti izbačen iz ekipe, želi da napusti Romu! (FOTO)

Ovo bi bila najveća greška u istoriji kluba sa "Olimpika"
Objavljeno: 15:08h
Period oporavka je prošao, Frančesko Toti, jedan od najvećih legendi kluba tretmanom u klubu kom je dao čitavu svoju karijeru. On
Palermom Kad su svi očekivali da završe karijeru, oni su igrali najbolji fudbal u životu! (VIDEO)
Od kada je Lućano Spaleti zamenio Rudija Garsiju Rome kapiten jedva da je dobio priliku da zaigra. Toti otkrio još koliko namerava da igra fudbal! (FOTO)
Ne mogu da ostanem u Romi na ovakav način, jer nemam nikakvu ulogu u timu. Osećam se kao fudbaler koji je u dobroj formi i sposoban da igra - istakao je Toti i dodao da sa trenerom Spaletijem nema nikakav odnos. Istinske ljubitelje fudbala će vest o Totiju iskreno obradovati!
Boli me kada sam na klupi. Razumem da su moje godine prepreka većoj minutaži
karijeru na ovakav način? Posle svega što sam uradio za Romu? Zahtevam više poštovanje za sve što sam učinio ovde Toti i naveo da nema ništa protiv "novog" trenera "vučice" Nemamo nikakvu komunikaciju sem što se javljamo jedan drugom, i to je to. Rekao je lepe stvari o meni u novinama, ali od njega to nisam dobio u lice. Poštujem ga kao trenera i mislim da ima ono što je potrebno za Romu - rekao je Frančesko i po prvi put ozbiljno razmislio o okončanju karijere.
Ugovor mi ističe u junu, trenutno čekam vesti od predsednika kluba i nadam se da će razrešiti situaciju. Očekujem iskrenost i da mi se kaže kako stvari zaista stoje - zaključio je Toti, koji je ponajmanje od svih fudbalera Rome zaslužio takav tretman.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.