Brazilac narednih dana stiže na Marakanu, a jedan stranac ne putuje na Kipar! (FOTO)

Umesto Hamburga izabrao Zvezdu

Brazilac narednih dana stiže na Marakanu, a jedan stranac ne putuje na Kipar! (FOTO)

Poslednjih dana spominjalo se da bi mogao da pređe u Hamburg, ali su po svemu sudeći čelnici Crvene zvezde bili konkretniji
Objavljeno:

Brazilski defanzivac Edson Edson Žose da Silva u narednim danima potpisaće ugovor sa Crvenom zvezdom, najavio je sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević. Novi Brazilac na Marakani: Edson Silva stiže u Crvenu zvezdu! (VIDEO) Edson u Zvezdu stiže kao slobodan igrač, nakon što je nedavno raskinuo saradnju sa brazilskim velikanom Sao Paulom.

- Dolazi nam dobar štoper u narednih nekoliko dana. Osim mogućeg odlaska Jovanovića, postoji još nekoliko igrača pred izlaznim vratima. Vered nije u prvom planu, neće ići na pripreme na Kipar - rekao je Raosavljević na stadionu Rajko Mitić. Zvezda predstavila Le Taleka i Babunskog: Šta mislite koje su brojeve na dresu odabrali? Edson ima 29 godina, a tokom karijere igrao je za Korintijans, Botafogo, Fortalezu, Figurense i nekoliko brazilskih nižerazrednih klubova. Poslednjih dana spominjalo se da bi mogao da pređe u Hamburg, ali su po svemu sudeći čelnici Crvene zvezde bili konkretniji. (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.