JUVENTUS JE KORAK NAPRED U MOJOJ KARIJERI! Ronaldo i zvanično u Staroj Dami: Hvala jednom od najvećih klubova sveta na ukazanoj šansi! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/Alessandro Di Marco

NOVA ERA FUDBALA

JUVENTUS JE KORAK NAPRED U MOJOJ KARIJERI! Ronaldo i zvanično u Staroj Dami: Hvala jednom od najvećih klubova sveta na ukazanoj šansi! (FOTO) (VIDEO)

- Rivali za prvog strelca Serije A? Ne pravim rivalstva s drugim igračima i ne volim da me porede s drugima. Samo me interesuje da pobedim i sve činim da to i ostvarim - istakao je

Objavljeno: 20:20h

U Torinu je, na stadionu "Alijanc", promovisan Kristijano Ronaldo kao novi fudbaler Juventusa.

On je u Staru damu prešao iz Real Madrida u transferu vrednom 100 miliona evra. Potpisao je četvorogodišnji ugovor, a zarađivaće oko 30 miliona evra po sezoni, čime je postao ubedljivo najplaćeniji igrač u istoriji Serije A.

Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo foto: EPA/Andy Rain

Portugalac je prošao lekarske preglede, obišao Juventusov trening kamp u Vinovu, a onda se na stadionu "Alijanc" obratio javnosti.

- Juventus je korak napred u mojoj karijeri i hvala jednom od najvećih klubova sveta što mi je ukazao šansu. Došao sam da pobeđujem i osvajam trofeje - rekao je, između ostalog, Kristijano Ronaldo.

On je na promociju došao sa devojkom Herohinom, sinom Kristijanom Juniorom i majkom Marijom Dolores.

- Ronaldo je stigao u konferencijsku salu, zajedno sa devojkom Heorhinom, sinom Kristijanom Juniorom i majkom.

- Juventus je jedan od najvećih klubova na svetu. Odluka da dođem ovde bila je laka s obzirom na veličinu kluba. Ovo je veoma važan korak u mojoj karijeri - počeo je Ronaldo.

- Ja sam osoba koja voli da razmišlja o sadašnjosti. Još sam mlad i volim izazove - od Sportinga preko Mančestera, pa sada do Juventusa. To je izazov za koji sam spreman. Zahvaljujem se Juventusu na prilici koju mi je dao - nastavio je Ronaldo.

- Imao sam sjajnu priču u Realu i zahvaljujem se njegovim navijačima, ali sada želim da se posvetim novoj fazi života. Jedva čekam da zaigram. Vrlo sam motivisan da u Italiji pokažem da sam igrač visokog nivoa. Želim da ostavim dubok trag u Juventusu.

- Serija A? Teško takmičenje. Mnogo se polaže na taktiku. Ništa u mojoj karijeri nije bilo lako. Ja volim da izlazim iz zone udobnosti. Verujem u sebe, saigrače i klub - nastavio je Ronaldo.

- Priređena mi je sjajna dobrodošlica. Zahvalan sam svima.

- Nisam došao na odmor. Želim da pobeđujem sa Juventusom. Ovde sam s namerom da ostavim trag u istoriji kluba. Siguran sam da će sve biti u redu".

- Ne jurim za Zlatnom loptom. Uvek želim da pobedim i budem najbolji. Ako stvari budu išle dobro, možda ću imati priliku da je opet osvojim, ali nije da zbog toga ne spavam.

- Rivali za prvog strelca Serije A? Ne pravim rivalstva s drugim igračima i ne volim da me porede s drugima. Samo me interesuje da pobedim i sve činim da to i ostvarim.

- Juventus mi je dao priliku. Ovo je korak unapred u mojoj karijeri. Nije Juventus slučajno sedam puta zaredom bio šampion Italije. Čast mi je što je Juventus uopšte razmišljao o meni, a želim da mu uzvratim tako što ćemo se zajedno popeti na još viši nivo.

- Rivali za prvog strelca Serije A? Ne pravim rivalstva s drugim igračima i ne volim da me porede s drugima. Samo me interesuje da pobedim i sve činim da to i ostvarim.

(Espreso.co.rs/Kurir/Milan Nastić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.