OGLASILI SE SPASIOCI BRAZILA: Kutinjo o mentalnoj snazi, Nejmar o navijačima papagajima!
Foto: EPA/Ronald Wittek

sda je mnogo lakše pričati

OGLASILI SE SPASIOCI BRAZILA: Kutinjo o mentalnoj snazi, Nejmar o navijačima papagajima!

Brazil je trenutno prvi na tabeli Grupe E sa četiri boda, odnosno ima bod više od Srbije koja svoj meč drugog kola igra protiv Švajcarske

Objavljeno:

Brazilski fudbaler Filipe Kutinjo rekao je da se njegova ekipa borila do kraja u današnjem meču protiv Kostarike i da je nagrađena na kraju zbog toga.

- Odgovornost je ogromna kad igrate za reprezentaciju. Morate biti mentalno jaki od početka do kraja. Borili smo se do kraja i nagrađeni smo zbog toga - rekao je Kutinjo.

Brazil je pobedio danas u Sankt Peterburgu selekciju Kostarike sa 2:0 u drugom kolu Grupe E Svetskog prvenstva.

Kutinju i saigračima je trebalo više od 90 minuta da slome otpor Kostarike. Kutinjo je postigao prvi gol u 91. minutu, a trijumf je potvrdio Nejmar šest minuta kasnije.

Nejmar je nakon poslednjeg zvižduka sudije pao na kolena, pokrio je lice rukama, a potom su mu prišli saigrači i podigli ga.

- Imao je tešku povredu, prošao je kroz vrlo težak period... Njegova radost zbog toga što je na terenu je zarazna - rekao je Kutinjo.

A nedugo zatim, Nejmar se obratio ljudima na svom Tviter nalogu rečima:

- Ne znaju svi šta sam sve prošao da bih došao do ovoga gde sam sada... Lako je pričati, i papagaji samo pričaju... Ali malo je onih mogu da izađu i urade nešto. Plakao sam na kraju od sreće, zbog osećaja olakšanja i pobede. Stavri u mom životu nikada nisu bile lake, pa nisu ni sada. Nastavljamo ka snu. Tačnije, ka cilju. Čestitke momcima na utakmici.

Brazil je trenutno prvi na tabeli Grupe E sa četiri boda, odnosno ima bod više od Srbije koja svoj meč drugog kola igra kasnije večeras protiv Švajcarske.

BONUS VIDEO: ŠOU U VOZU ZA MOSKVU: Pijani Japanac peva Rusi i Srbi braća zauvek (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.