OMALOVAŽAVALI SU GA! ZATO SADA - PSSSST! Karleuša raspalila posle herojske igre Tošića, a njegov komentar - čista pobeda! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Starsport©

Zaslužio je pohvale

OMALOVAŽAVALI SU GA! ZATO SADA - PSSSST! Karleuša raspalila posle herojske igre Tošića, a njegov komentar - čista pobeda! (FOTO) (VIDEO)

Sjajni srpski defanzivac potvrdio je da je u ovom momentu možda i naš najbolji štoper

Objavljeno:

Odigrao je Duško Tošić kao nikada ranije u dresu srpske reprezentacije protiv Kostarike na startu Svetskog prvenstva.

Iskusni defanzivac, ako ne najbolji, bio je među najboljima u prvom trijumfu "Orlova" na Mundijalu posle 8 godina, a nije se štedeo ni malo na terenu.

Rizikovao je i leđa, i lice, i glavu, bacajući se pod kopačke igrača Kostarike, samo kako bi sprečio da naš nacionalni tim primi gol i u tome je uspeo, a na društvenim mrežama se samo nižu hvalospevi na njegov račun.

Duško Tošić izbacuje loptu glavom ispod noge Kembela
Duško Tošić izbacuje loptu glavom ispod noge Kembela foto: Starsport©

Naravno, nije to moglo da prođe i bez komentara njegove supruge Jelene Karleuše, koja nije mogla da ne pomene na to koliko je ranijih godina bio osporavan i koliko se sumnjalo u njegove kvalitete.

- Mnogo puta sputavan i omalovažavan u Srbiji samo zato što je moj muž. Doživeli smo zajedno mnogo nepravde, borili se protiv zavisti i mržnje. Kada sam rekla da je najbolji defanzivac sveta, napadali su me. Ali ja sam znala da ću kad tad napisati ponosno PSSSSSSSTTTTT - poručila je poznata pevačica.

Inače, sam Tošić se oglasio posle meča i imao zanimljiv komentar na to koliko je žrtvovao sebe za trijumf Srbije, pogotovo o onom jezivom padu na leđa.

- Malo boli, ali proći će... Nisam ja Salah - rekao je Tošić i time jasno stavio do znanja da u dresu Srbije se bori do poslednje kapi krvi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.