TRI SUPERSTARA NA IZLAZNIM VRATIMA ZVEZDE! Zvezdan Terzić je upravo smorio sve Delije, ovome se niko nije nadao! (FOTO)
Zvezdan Terzić na utakmici Lige Evrope, Foto: Dado Đilas

TEŠKI BEDAK...

TRI SUPERSTARA NA IZLAZNIM VRATIMA ZVEZDE! Zvezdan Terzić je upravo smorio sve Delije, ovome se niko nije nadao! (FOTO)

A, pored tih odlazaka, Milojević ima dve želje za dolazak...

Objavljeno: 12:34h

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da će dolasci novih fudbalera zavisiti od eventualnih odlazaka "najstandardnijih igrača", kao i da trener crveno-belih Vladan Milojević ima želju da tokom januara dovede dvojicu igrača.

- Miloje (Milojević prim.aut.) ima dve želje za januar i mi već radimo na tome, da dođu pre nedelje i odlaska na Kipar. Ovo je najmanje buran prelazni rok, a uglavnom sve zavisi od odlazaka. Ukoliko bude dolazaka, mi imamo spremne zamene koje ćemo da dovodimo, već razgovaramo s njima - rekao je Terzić novinarima u Beogradu na početku priprema za prolećni deo sezone i ponovio da ne želi da govori o konkretnim imenima koja bi mogla da pojačaju crveno-bele.

Fudbaleri Zvezde okupili su se danas u Beogradu na početku priprema za novu sezonu.

Zvezdan Terzić
Zvezdan Terzićfoto: Nebojša Mandić

- Vidite da niko nije novi došao, a da niko nije ni otišao. Startujemo pripreme sa proverenim snagama. Ulazimo u ove pripreme i u ovu polusezonu s mnogo optimizma, mnogo više nego u prethodnu. Imamo dobar tim, moćan tim, koji je već pokazao da može mnogo - rekao je on.

Terzić je rekao da će Ričmond Boaći "možda napustiti klub", kao i da crveno-beli "u velikoj meri živi od transfera".

Damijenu Le Taleku, Mičelu Donaldu i i Geloru Kangi na leto ističu ugovori, a Terzić je rekao da i za njih postoje ponude, ali da ti klubovi nisu spremni da plate velike odštete za fudbalere kojima za šest meseci ističe ugovor.

Damijan le Talek
Damijan le Talekfoto: Dado Đilas

- Zvezda tim ponudama ne može da parira, ne može da ponudi te iznose kao u inostranstvu. Spremni smo da na njihove odlaske dovedemo kvalitetne zamene. Oni su već mnogo dali Crvenoj zvezdi, a mi ćemo pratiti situaciju i uraditi ono što je najbolje u interesu Crvene zvezde - rekao je Terzić.

On je dodao da se s Real Sosijedadom već pregovara o otkupu ugovora Srđana Babića koji je na jednogodišnjoj pozajmici.

Srđan Babić
Srđan Babićfoto: Fonet

Uefa je prethodne nedelje suspendovala stadion Crvene zvezde za utakmicu protiv CSKA zbog isticanja transparenta podrške i uzvikivanja imena osuđenog generala Ratka Mladića na meču sa BATE-om u Borisovu.

- Realno šanse su 50:50 da komisija za žalbe prihvati našu žalbu. Svesni smo da ne stojimo baš najbolje, da imamo podebeo dosije u Uefi, ali i da imamo argumenata u našu korist. U četvrtak nam ističe rok do kada treba da pošaljemo dopis Uefi u kom zahtevamo nam dostave odluku sa sve obrazloženjem. Kada to dobijemo imamo rok tri dana da najavimo žalbu, i još dodatnih pet dana da pošaljemo žalbu. - rekao je on.

Terzić je ocenio da će se konačna odluka znati do kraja januara.

Zvezda će 13. februara na svom stadionu od 18.00 dočekati CSKA iz Moskve u Ligi Evropa.

BONUS VIDEO: Govor Vladana Milojevića na početku priprema Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.