PAKAO ZA CRNO-BELE! Partizan pred praznim tribinama dočekuje Viktoriju?! (FOTO) (VIDEO)
Transparent Grobara Ratku Mladiću, Foto: Dado Đilas

UEFA pred odlukom

PAKAO ZA CRNO-BELE! Partizan pred praznim tribinama dočekuje Viktoriju?! (FOTO) (VIDEO)

Bio bi to peh veći nego bilo koji u sezoni iza nas...

Objavljeno: 08:55h

Disciplinska komisija UEFA će ovog petka odrediti kazne za Partizan i Crvenu zvezdu zbog propusta učinjenih u organizaciji utakmica Lige Evrope tokom jeseni.

GODINAMA NIJE BIO NA TRIBINI: Vođa Grobara se vratio i vodio navijanje protiv Janjičara! (VIDEO)

U najtežoj je poziciji Partizan, koji može biti kažnjen utakmicom bez publike, i to baš protiv Viktorije u Ligi Evrope! Crno-belima će se suditi po izveštaju delegata koji je zabeležio skandiranje „Srbija, Srbija“ i „Živela kraljevina Srbija“ kao rasističke uvrede (sramno prim.aut.), za korišćenje pirotehnike, zbog zakrčenih prolaza, ulaska na teren jednog lica i transparent „Nek je tvojoj majci hvala“, posvećen haškom osuđeniku Ratku Mladiću, ali za koji iz kluba tvrde da je UEFA znala još nekoliko dana pre utakmice.

Grobari
Grobarifoto: Dado Đilas

Samo tokom ove polusezone crno-beli su kažnjeni sa 146.000 evra i dve utakmice igranja pred praznim tribinama stadiona u Humskoj zbog političkih poruka i šovinizma na mečevima s podgoričkom Budućnošću i Olimpijakosom.

NOVI SUKOB GROBARSKIH FRAKCIJA: Utakmica Partizan - Zadar je poprište novog huliganskog obračuna! Pominju se i Delije! (VIDEO)

Novčana kazna je sigurna u ovom slučaju, a pesimisti se plaše i da će tribine stadiona u Humskoj biti prazne za meč decenije, za 1/16 finala Lige Evrope.

Što se Crvene zvezde tiče, njoj i pored nekoliko propusta na utakmici sa Kelnom, ne bi trebalo da se zatvore kapije, ali i za nju je novčana kazna gotovo neminovna.

BONUS VIDEO: Košarkaši Partizana pozdravljaju obe frakcije Grobara posle meča sa Zadrom

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.