BALKAN - RUPA BEZ DNA! Prodavali sendviče, listiće za tombolu, radili na građevini! Ovi fudbaleri su zbog DEČAČKOG SNA prolazili kroz PAKAO! (VIDEO)
Foto: Pixabay

STRAŠNO...

BALKAN - RUPA BEZ DNA! Prodavali sendviče, listiće za tombolu, radili na građevini! Ovi fudbaleri su zbog DEČAČKOG SNA prolazili kroz PAKAO! (VIDEO)

Prošli su mnoge barijere, psihička stanja, probleme... Ali su se izvukli iz svega i stigli u prvoligaški fudbal

Objavljeno:

Fudbalski život ume da bude turbulentan za pojedince, a nekome sa druge strane potpuno lagan.

Ipak, čest je slučaj ova prva varijanta. Napredak zavisi od mentalnog stanja igrača koji prolazi kroz raznorazne probleme, pogotovo u mlađim danima i postaje zreo čovek i igrač.

BOMBA! Duško Tošić dobio ponudu iz Premijer lige! (VIDEO)

To se dogodilo i vezisti Borca iz Banjaluke (bivšeg osvajača Kupa Jugoslavije 1987. godine) Goranu Galešiću, koji je otkrio veoma neprijatne pikanterije iz privatnog života.

U to vreme se živelo skromno i svaki dinar je bio važan. Naravno, bilo je to lepo i dobro iskustvo jer se čovek dobro oseća kad u tim godinama života uspe da zaradi nešto - rekao je Galešić, piše "Žurnal".

Nažalost, nije jedini koji je imao takvu sudbinu.

NEMILOSRDNO: MOK doživotno suspendovao 11 ruskih sportista!

- Rano sam otišao od kuće, ali do tada sam pomagao ocu u građevinskim poslovima. Nije to bilo nimalo lako, tada sam dobio dobar motiv da pokušam nešto napraviti od svoga života. I danas pamtim reči oca: "Ako nećeš u Čelik, imam ja za tebe mistriju" - seća se Asmir Avdukić, čuvar mreže Borca.

- Tombole su u prošlosti bile veoma popularne. Nema ko nije igrao. To sam radio oko dve godine i, koliko se sećam, zarađivao sam 300 KM. Bilo mi je to dobro iskustvo - naveo je Nusmir Fajić, napadač Krupe.

- Imao sam nesreću da moj put bude nešto teži. Pre nego što sam uplovio profesionalno u fudbalske vode radio sam svakakve poslove. Utovarao sam kamione, radio u šumi s drvima, a bilo me i u građevinskim poslovima. Jednostavno, nisam birao način da zaradim - otkrio je Nevres Fejzić, golman Krupe.

(ANKETA) VI BIRATE: Ko je najbolji desni bek Superlige u 2017. godini? (VIDEO)

BONUS VIDEO: Podrška za igrače: Delije grmele posle poraza Zvezde od Panatinaikosa

(Espreso.co.rs / Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.