ZVEZDA DOBILA NOVU, JAČU PONUDU ZA BOAĆIJA: Gol u derbiju košta tačno MILION evra! (VIDEO)
Foto: Beta/Branislav Božić

Teško će ovome odoleti

ZVEZDA DOBILA NOVU, JAČU PONUDU ZA BOAĆIJA: Gol u derbiju košta tačno MILION evra! (VIDEO)

Čelsi, Everton, VBA, nekoliko kineskih klubova... to su sve bili zainteresovani timovi za kupovinu napadača Zvezde

Objavljeno: 13:57h

Ričmond Boaći je na izlaznim vratima Crvene zvezde!

Nekoliko klubova se već mesecima pominje kao sledeća destinacija Boaćija posle izuzetne godine u crveno-belom dresu koji ga je preporodio i u kome je postigao gotovo 40 golova za godinu dana.

SNIMAK ZVEZDINOG GOLA U DERBIJU IZ DVA NEVIĐENA UGLA: Boaći je stvarno dao majstorski gol, a onda salutirao Severu! (VIDEO)

Čelsi, Everton, VBA, nekoliko kineskih klubova... to su sve bili zainteresovani timovi za kupovinu napadača Zvezde, a od nedavno se u trku uključio i francuski Ren sa ponudom od 7 miliona evra.

Kako piše Sportski žurnal, Ren je posle pogotka Boaćija u finišu Večitog derbija koji je završen rezultatom 1:1, povećao ponudu na 8 miliona evra.

ZVEZDA U AKCIJI: Višemilionska zvanična ponuda za dvojicu igrača je spremna, ali postoji problem sa njihovim igranjem u Evropi!

Nema sumnje da je nova ponuda Rena za Boaćija bacila upravu na slatke muke, ali čelnicima srpskog vicešampiona se ne žuri, jer znaju da imaju kvalitetnu robu. Podizanje lestvice u slučaju francuskog kluba signal je i za druge da će morati dobrano da se otvore.

BONUS VIDEO: Gol Ričmonda Boaćija iz drugog ugla na 156. Večitom derbiju

(Espreso.co.rs/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.