U Srbiju se vratio bivši fudbaler Partizana koga pamtimo po povraćanju na poluvremenu svog prvog Večitog derbija! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Ivan Stankovic

Treneru, mnogo sam jak igrač

U Srbiju se vratio bivši fudbaler Partizana koga pamtimo po povraćanju na poluvremenu svog prvog Večitog derbija! (VIDEO)

Iskusni fudbaler je odlučio da svoje poslednje aktivne igračke mesece provede u timu u kome je stekao afirmaciju

Objavljeno:

Još jedno nekadašnje veliko ime Superlige Srbije vratilo se u najjači rang srpskog fudbala i to u klub u kome je stekao afirmaciju.

Đorđe Lazić, bivši igrač Partizana koga su navijači upamtili kao hitronogog krilnog igrača sa dobrim driblingom, odlučio je da svoju fudbalsku "labudovu bajku" otpleše u Srbiji i to noseći dres Mladosti iz Lučana.

Upravo u tom timu je i stekao svoje fudbalsko ime i prezime kada je u jesen 2006. godine bio najbolji strelac i igrač tadašnje Prve lige Srbije i odmah na zimu potpisao ugovor sa Partizanom gde je tokom naredne dve godine bio jedan od važnih igrača u mašineriji koja je osvojila dve duple krune zaredom.

- Kratko smo pričali, kao kad smo se prvi put dogovarali o potpisivanju ugovora. Brzo i lako smo pronašli zajednički jezik. Na pitanje da li sam raspoložen da opet igram za Mladost, rekao sam: „Šefe, mnogo sam jak igrač“. Odgovor sam odmah dobio: „Odlično, dođi da nam pomogneš, da uživamo tri meseca, dođi 15. januara na početak priprema, a ako ti se ne sviđa, ti se vrati - ispričao je Lazić za "Sportski žurnal" kako je protekao njegov razgovor sa trenerom Nenadom Milovanovićem.

Inače, za vreme njegovog boravka u Partizanu postoji zanimljiva anegdota, a to je kada je kao starter zaigrao u svom prvom Večitom derbiju, na poluvremenu povraćao od uzbuđenja. To je bio 128. Večiti derbi kada je Partizan slavio 4:2 na Marakani.

Lazić sada ima 34 godine i iza sebe decenijsko iskustvo igranja u Ukrajini gde je igrao za Metalurg i Stal, a prošle sezone je nosio dres Ksantija, a za ekipu Mladosti biće kapitalno pojačanje.

BONUS VIDEO: Miroslav Đukić uoči 156. Večitog derbija

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.