Ronaldo uzeo Zlatnu loptu, pa sa Realom spakovao Sevilji 5 komada! Pobede Deportiva i Valensije! (VIDEO)
Foto: Fonet

15. kolo primere

Ronaldo uzeo Zlatnu loptu, pa sa Realom spakovao Sevilji 5 komada! Pobede Deportiva i Valensije! (VIDEO)

Nestvarno poluvreme za prvaka Evrope

Objavljeno: 15:02h

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Sevilju sa 5:0 u 15. kolu španske Primere, a do ubedljivog trijumfa došli su već u prvom poluvremenu.

Šampion Španije i Evrope lakše od očekivanog pobedio je Sevilju i posle samo 42 minuta igre postigao je pet golova.

Borusija šokirana kod kuće, bledi Bajern upisao tri boda, Lajpcig ispustio trijumf! (VIDEO)

Naćo je u trećem minutu doveo kraljevski klub do vođstva, da bi 23. Kristijano Ronaldo povisio na 2:0. Najbolji fudbaler sveta je u 31. minutu postigao svoj drugi gol, a treći za Real i to iz jedanaesterca, da bi Toni Kros u 38. doveo Real do 4:0, a konačan rezultat postavio je Ašraf Hakimi svojim debitantskim pogotkom u 42.

foto: Fonet

Drugo poluvreme donelo je malo uzbuđenja. U pojedinim trenucima da su igrači oba tima na teren izašli bez želje da igraju, pa je tako meč u laganom ritmu priveden kraju.

Borusija šokirana kod kuće, bledi Bajern upisao tri boda, Lajpcig ispustio trijumf! (VIDEO)

Pre utakmice upriličena je mala svečanost, a navijači su imali priliku da pozdrave Kristijana Ronalda koji je nedavno dobio petu Zlatnu loptu za najboljeg igrača sveta.

Real je treći sa 31 bodom, dok je Sevilja peta sa 28. Ranije danas Hetafe i Eibar igrali su nerešeno bez golova.

U okviru 15. kola španske Primere, "Slepi miševi" su na svom terenu savladali Seltu rezultatom 2:1 (1:0). Poveli su u 28. minutu strelac je bio Zaza. Italijan je odlično skočio na prvoj stativi posle kornera Pareha i snažnim udarcem glavom savladao Alvareza za 1:0. Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a onda je već u prvom minutu nastavka Selta poravnala. Lopta se srećno odbija do Jaga Aspasa, koji sa samo par metara lako šalje loptu u mrežu domaćina za 1:1. Igrao se 81. minut, kada je Maljo skrivio jedanaesterac, a siguran realizator za domaći sastav bio je kapiten Dani Pareho, Valensija je ponovo povela.

Ekipa iz La Korunje slavila je na "Rijazoru" rezultatom 1:0 protiv ekipe Leganesa. Jedini gol na meču postigao je Adrijan u 24. minutu.

Deportivo je zasluženo slavio, bili su daleko bolji rival tokom svih 90 minuta, imali su prilika i da povećaju prednost, ali je golman Leganesa u tri navrata vrlo dobro intervenisao. Deportivo je posle četvrte pobede od početka sezone, 16. na tabeli Primere sa 15 bodova. Leganes je na osmom mestu sa pet bodova više.

Petak

Alaves - Las Palmas 2:0 (1:0) (Gomez 22, Munir 55)

Subota

Hetafe - Eibar 0:0 Real Madrid - Sevilja 5:0 (5:0) (Naćo 3, Ronaldo 23 i 31 pen, Kros 38, Hakimi 42)

La Korunja - Leganes 1:0 (1:0) Valensija - Selta 2:1 (1:0)

Nedelja

12.00 Sosijedad - Malaga 16.15 Betis - Atl. Madrid 18.30: Levante-Atl. Bilbao 20.45Viljareal Barselona

Ponedeljak 21.00 Espanjol Đirona

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: GOOOOLLLL MARAKANA JE EKSPLODIRALA: Španski komentator je pola minuta urlao posle gola Srnića za trijumf Zvezde nad Kelnom!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.