Bivši fudbaler Partizana spreman da sve žrtvuje zbog Mundijala: Ako ne budem igrao, moraću da pronađem drugi klub! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

HRABRO, NEMA ŠTA!

Bivši fudbaler Partizana spreman da sve žrtvuje zbog Mundijala: Ako ne budem igrao, moraću da pronađem drugi klub! (FOTO) (VIDEO)

To je za njega, kao i za sve fudbalere, najveći događaj u karijeri

Objavljeno: 15:18h

Fudbalska reprezentacija Srbije je posle propuštenog Mundijala u Brazilu ponovo jedna od 32 selekcije koja će igrati na Svetskom prvenstvu.

"Orlovi" predvođeni Slavoljubom Muslinom, sada bivšim selektorom, izborili su plasman kao prvoplasirani tim svoje grupe, ostavivši iza sebe Irsku i Vels.

Delije, Grobari, imate šansu da šutirate penale Borjanu i Ivici Kralju, a tu priliku NE ŽELITE DA PROPUSTITE! (FOTO)

Jedan od povremenih reprezentativaca Ivan Obradović, spreman je da žrtvuje trenutni angažman kako bi bio pozvan za Rusiju.

- Ne želim da propustim Svetsko prvenstvo za bilo koje pare na svetu. Ako ne budem igrao, možda ću morati da pronađem soluciju u januaru - rekao je član Anderlehta.

foto: Dado Đilas

- Prošle sezone sam bio standardan, ali otkako se trener promenio to više nije slučaj, to je frustrirajuće. Želeo bih da igram više, posebno zato što ide Svetsko prvenstvo. Rekao sam treneru - to je istorijski događaj za Srbiju i to ne želim da propustim. Ako igram jedan u tri meča, možda ću morati da nađem neko drugo rešenje u januaru - bez tajni je objasio Obradović.

Hrabar potez, mora se priznati, ali se isto tako i znaju prioriteti.

Nema više kalkulacija, OVO SU TIMOVI koje Zvezda i Partizan čekaju u 1/16 finala Lige Evrope! (FOTO)

BONUS VIDEO: Navijači Kelna pale stolice na Marakani posle utakmice sa Crvenom zvezdom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.