Rambo Petković: Imam 45 godina, 20 živim u Brazilu! Naravno da ću navijati i za jedne i za druge! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

ISKREN KAO I UVEK

Rambo Petković: Imam 45 godina, 20 živim u Brazilu! Naravno da ću navijati i za jedne i za druge! (VIDEO)

- Biće to nepredvidiva, napeta i uzbudljiva utakmica. Više bih voleo da je Srbija pala u grupu H sa Poljskom, Kolumbijom i Senegalom. Imala bi više šansi za prolaz, bilo bi joj lakše. Ali zapala je u grupu sa Brazilom koji je favorit za titulu - rekao je Petković.

Objavljeno:

Dejan Rambo Petković je u razgovoru za brazilske medije pričao o susretu njegove dve domovine, Srbije i Brazila u grupi na Svetskom prvenstvu u Rusiji, koje je na programu sledećeg leta.

Ističe da mu nije drago što su se Srbija i Brazil našli u istoj grupi.

- Biće to nepredvidiva, napeta i uzbudljiva utakmica. Više bih voleo da je Srbija pala u grupu H sa Poljskom, Kolumbijom i Senegalom. Imala bi više šansi za prolaz, bilo bi joj lakše. Ali zapala je u grupu sa Brazilom koji je favorit za titulu. Srbija će se boriti za drugo mesto u grupi. Ne sviđa mi se što se meč Srbije i Brazila igra u trećem kolu, jer obično ta treća utakmica u grupi odlučuje o daljem plasmanu. Voleo bih da se igra u prvom kolu - rekao je Petković.

Naravno, Brazilce je odmah interesovala za koga će Pet navijati.

- Šta je u mom srcu? Smešno vam je? - našalio se Rambo sa novinarom koji ga je intervjuisao i dodao:

VELIKI PREOKRET! Muslin ipak vodi reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Rusiji! (FOTO)

- Biće zanimljivo da gledam tu utakmicu. Navijaću za oba tima. Srce mi je podeljeno... Imam 45 godina, a preko 20 godina živim u Brazilu.

Srbija je trenutno bez selektora. Da li je to rizik pred Mundijal koji se bliži?

- To je problem koji treba rešiti što pre jer imamo privremenog selektora Krstajića. Nešto će se sigurno promeniti na SP jer je Srbija u kvalifikacijama igrala sa trojicom igrala u poslednjoj liniji što se nije desilo prethodnih 20 godina. Ali moram da priznam da je i sa tom formacijom bila efikasna. Uostalom, osvojila je prvo mesto. Imamo dobre igrače, imamo talenat i potencijal.

BONUS VIDEO: Grudvanje Grobara na stadionu Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.