Održana sednica Izvršnog odbora Zajednice superligaša, Partizan zvanično zatražio VAR tehnologiju!
Foto: Filip Plavčić

brzo reagovanje na sva dešavanja!

Održana sednica Izvršnog odbora Zajednice superligaša, Partizan zvanično zatražio VAR tehnologiju!

Shodno odluci Skupštine Zajednice, danas je izvršen prijem svih klubova Prve lige Srbije u članstvo Zajednice koja će od danas u svom sastavu imati 32 fudbalska kluba

Objavljeno:

Uz prisustvo predstavnika klubova Superlige Srbije u utorak je održana sednica Izvršnog odbora Zajednice Superlige Srbije kojom je predsedavao Dragomir Lazović predsednik Zajednice.

Pored predstavnika klubova sednici su prisustvovali i u njenom radu učestvovali Predsednik FSS gospodin Slaviša Kokeza, Generalni sekretar FSS gospodin Jovan Šurbatović i Predsednik sudijske komisije FSS gospodin Milan Karadžić.

SKAUTIRAMO ORLOVE ZA MUNDIJAL: Vikend kada su Srbi vodili glavnu reč u Evropi! Golovi, asistencije i sve što rade najbolje... (VIDEO)

Shodno odluci Skupštine Zajednice, danas je izvršen prijem svih klubova Prve lige Srbije u članstvo Zajednice koja će od danas u svom sastavu imati 32 fudbalska kluba.

POTPUNO NEOČEKIVANO - Srbija ostaje bez selektora!?

U veoma dinamičnoj diskusiji, razgovaralo se o rešenjima za probleme koji u poslednje vreme nanose štetu ugledu domaćeg fudbala kao i o suđenju na utakmicama Super lige Srbije.

Srbi nisu BAUK, možemo da ih dobijemo KAD GOD HOĆEMO! (FOTO) (VIDEO)

Posebno je istaknuto da se mora prestati sa daljim saopštenjima između klubova koja urušavaju integritet takmičenja što je posebno nedopustivo u periodu kada je „A“ Reprezentacija Srbije izborila plasman na svetsko prvenstvo, a Crvena zvezda i Partizan beleže odlične rezultate u Evropi.

FK Partizan je zvanično predložio Fudbalskom savezu i Zajednici klubova uvođenje VAR tehnologije i angažovanje stranih sudija na predstojećem derbiju.

Sudijskoj komisiji je predloženo pooštravanje kaznene politike prema sudijama za koje se utvrdi da u kontinuitetu greše prilikom donošenja odluka na utakmiciama.

Takođe, pokrenute su i druge brojne teme i konstatovano da će se u narednom periodu intenzivno raditi na popravljanju položaja profesionalnih klubova.

BONUS VIDEO: Navijači Srbije na utakmici sa Gruzijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.