OVO NIJE BOMBA, OVO JE ERUPCIJA VULKANA: Partizan sprema senzacionalni transfer na zimu, Grobarima će srce stati kad čuju koga napadaju u januaru!
Foto: Filip Plavčić

Hidrogenska bomba

OVO NIJE BOMBA, OVO JE ERUPCIJA VULKANA: Partizan sprema senzacionalni transfer na zimu, Grobarima će srce stati kad čuju koga napadaju u januaru!

Crno-beli žele da ostvare dolazak igrača, koji se u prvi mah čini nemogućim

Objavljeno: 21:22h

Partizan je obezbedio prvo proleće u Evropi posle 12 godina, a posle plasmana u 1/16 finala Lige Evrope, u Humskoj žele pojačanja i to iz redova "bombastičnih".

Iliev potvrdio! Nekadašnji reprezentativac Srbije je prioritet u zimskom prelaznom roku! (FOTO)

Već je potvrđeno da će im tokom januara biti u fokusu bivši igrači koji su nezadovoljni svojim statusom u evropskim klubovima, pa je tako Ivica Iliev, sportski direktor, već poručio da je prioritet Radoslav Petrović iz Sportinga.

Međutim, ako to možda i nije bilo iznenađenje, onda svakako jeste senzacija drugi pik - Partizan će krenuti u napad i na sadašnjeg prvog napadača reprezentacije Srbije i svog nekadašnjeg igrača, Aleksandra Mitrovića.

foto: Saša Pavlić Koky

Kako javljaju "Novosti", prvi kontakti su već uspostavljeni, a želja srpskog šampiona je da nekadašnjih centarfor crno-belih se vrati u matični klub na pozajmicu do kraja sezone.

To je i normalno, jer mu ugovor ističe tek 2020. godine i obeštećenje je ogromno za uslove srpskog kluba, iako Mitrović ove sezone jedva i na kašičicu dobija šansu u timu Njukasla.

foto: Profimedia

Jasno je da ga Rafa Benitez ne želi u svom timu i da će u januaru sigurno promeniti sredinu, a jedan od aduta Partizana u borbi za njega jeste sigurno i učešće u nokaut fazi Lige Evrope, uz sve to Mitroviću je neophodna minutaža zbog igranja na Mundijalu u Rusiji narednog leta.

Videćemo šta će naredni dani, nedelje i meseci doneti i da li je želja Partizana realna i moguća za ostvariti.

BONUS VIDEO: Specijalan poklon za Vladimira Štimca uoči utakmice Srbije i Austrije

(Espreso.co.rs / Izvor: Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.