MIŠEVI I NEVERNICI, U STVARI, MRZE PARTIZAN KAO I SEBE: Iliev brutalno isprozivao sve koji su sumnjali posle plasmana u 1/16 finala Lige Evrope! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Danas Conference Center

žestok odgovor

MIŠEVI I NEVERNICI, U STVARI, MRZE PARTIZAN KAO I SEBE: Iliev brutalno isprozivao sve koji su sumnjali posle plasmana u 1/16 finala Lige Evrope! (VIDEO)

Sportski direktor crno-belih je iskoristio priliku koja mu se dala da odgovori oni koji su napadali njega i igrače i stručni štab

Objavljeno: 11:33h

Zamalo nije doživeo srčani udar sportski direktor Partizana Ivica Iliev, kada je arbitar odsvirao kraj utakmice protiv Jang Bojsa u Humskoj i ozvaničio evropsko proleće crno-belih i plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Ludovao je od sreće sportski direktor crno-belih koji je veoma emotivno govorio nakon toga za klupsku televiziju.

- Ponosan sam na igrače, stručni štab i velikog trenera, ali i navijače. Letos sam rekao da pravim tim koji će da prođe grupnu fazu Lige Evrope, ne samo ja, već i svi čelnici kluba, trener, igrači... Svi imaju velike zasluge, nećemo stati na ovome, imamo velike ambicije srazmerne renomeu kluba. Sve staje u jednu reč, a to je istorija - rekao je Iliev.

foto: Fonet/aleksandar Koković

Iliev se posebno osvrnuo na kritičare i one koji su u prethodnom periodu isticali nezadovoljstvo zbog igre i rezultata crno-belih, kojima je poručio da će Partizan tek da dogura daleko.

- Izgubili smo od Dinama iz Kijeva da bi se miševi pokazali, da bi se svi nevernici pokazali ko su i šta su. Oni pričaju kako vole Partizan, a u stvari ga mrze, kao i sebe. Nevernici jedni, verujte nama... Svako obećanje ispunjavam i to gledamo već dve godine. Pokazali su se oni koji su pričali "Đukicu, odlazi", "koji je ovo fudbal", "sa ovakvom igrom nećete daleko"... Nismo daleko, ali ćemo tek da odemo.

foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Na kraju je morao da istakne pojedince i pohvali strelce golova Tavambu i Ožegovića, za koga je svojevremeno istakao da on lično garantuje za njega.

- Leonardo je veliki igrač, ali Tavamba pravi veliku razliku u evropskim okvirima, pitam da li je on veći od Brazilca? Ovakvu razliku i dominaciju u evropskim utakmicama nijedan igrač Partizana nikada nije pravio. Omraženi igrač je Ožegović, bio sam na stubu kad sam rekao da stojim iznad njega. Sad ovako on vraća - rekao je Iliev.

BONUS VIDEO: Vulićević sa Grobarima vodi navijanje posle pobede nad Jang Bojsom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.