Zečević vraća svog čoveka u predsedničku fotelju Partizana?

sve više imena u opticaju

Zečević vraća svog čoveka u predsedničku fotelju Partizana?

Novo ime figurira da postane prvi čovek kluba iz Humske, a sve to uz podršku Žarka Zečevića
Objavljeno:

Ako je verovatni natpisima dnevne štampe, novi predsednik Partizana biće Ivan Ćurković, legendarni golman i funkcionier crno-belih, koji je na ovoj funkciji bio od 1989 - 2006. godine. Kako prenose Sportski žurnal i Večernje novosti, Ćurković uživa podršku Žarka Zečevića, koji je i dalje najuticajnija osoba u Humskoj. Nije potrebno posebno podsećati koliki je uticaj Zečević imao na prethodne izbore u Partizanu kada je Zoran Popović nasledio Dragana Đurića.

Prva ideja sa guranjem Sava Miloševića u prvi plan evidentno nije uspela prvenstveno zbog protivljenja velikog broja bivših asova kluba i dobrog dela Skupštine, koja je aktuelnom potpredsedniku FSS već okrenula leđa pre sedam godina u trci sa Draganom Đurićem. Ivan Ćurković se na čelu kluba, čiji je gol branio od 1964. do 1972, nalazio u izuzetno turbulentnim vremenima na ovim prostorima. Na mesto predsednika Skupštine kluba postavljen je 24. februara 1989, a od 26. decembra 2000. je objedinio funkcije predsednika Skupštine i predsednika Upravnog odbora.
Fonet/Aleksandar Koković
Malo je nedostajalo da Ćurkovićeva funkcija u Humskoj dočeka "punoletstvo", pošto je duža era njegove vladavine završena posle tačno šest godina, posle dobijanja petog mandata - 26. decembra 2006. (Espreso.co.rs/Izvor: Sportski žurnal, Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.