Milojević odredio 20 ratnika za BATE, a jedan od ovih sa slike će dati gol za pobedu i evropsko proleće! To je predvideo napadač Zvezde pred put!
Foto: Dado Đilas

Da li mu verujete

Milojević odredio 20 ratnika za BATE, a jedan od ovih sa slike će dati gol za pobedu i evropsko proleće! To je predvideo napadač Zvezde pred put!

Drugi strelac ekipe Aleksandar Pešić je uoči ulaska u avion za Belorusiju poručio da očekuje pobedu svog tima

Objavljeno:

Ekspedicija Crvene zvezde sa misijom da se ne izgubi, a po mogućstvu i pobedi na gostovanju u Borisovu protiv BATE-a, krenula je put Belorusije.

Računica crveno-belih je prilično jasna, a to je da bi sa tri boda na ovom meču obezbedili plasman u narednu fazu i prvo evropsko proleće posle više od dve decenije. Sa druge strane i bod bi bio značajan pa onda protiv Kelna da odlučuju na svom terenu u poslednjem kolu.

Ipak, taj zadatak moraće da ispune bez jednog od najboljih igrača u timu, čija je povreda i naprsnuće metatarzalne kosti prilično uzdrmala temelje ekipe i to samo dan uoči polaska.

foto: AP

Ali trener Vladan Milojević veruje da će 20 momaka koje je poveo u Belorusiju uspeti da ispune sve zadatke koje će pred njima postaviti.

Na spisku su: Milan Borjan, Nemanja Supić, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Abraham Frimpong, Srđan Babić, Damjan Le Talek, Milan Rodić, Dušan Anđelković Mičel Donald, Uroš Račić, Nenad Krstičić, Nenad Milijaš, Gelor Kanga, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Luka Adžić, Ričmond Boaći, Aleksandar Pešić.

Drugi strelac ekipe Aleksandar Pešić je uoči ulaska u avion za Belorusiju poručio da očekuje pobedu svog tima, pa je čak i predvideo ko će postići pobedonosni pogodak.

foto: Dado Đilas

- Ja sam rekao da će Srnić dati gol u Borisovu.. Bilo je to posle Čačka, jer se tamo ispromašivao, baš ga nije hteo gol i rekao sam da će mu se vratiti. Do sada nisam pogrešio u prognozama. Ako budemo strelci Boaći i ja, dobro, još lepše... Ali neka bude 0:1, neka Srnić postigne gol. Samo da mi pobedimo - rekao je Pešić.

Kako sam kaže dobar je prognozer i da je uoči početka grupnog takmičenja rekao da će ekipa koja otkine bod Arsenala proći zajedno sa Englezima u narednu fazu, i istakao da ne bi voleo da protiv Kelna odlučuju u poslednjem kolu.

foto: Vladimir Milovanović

- Ne bih voleo da odlučuje poslednje kolo. Švaba je to. Ko zna šta može da se desi. Ne znam da li su domaćini pod pritiskom, nije im ovo prva godina u Evropi. Imaju iskusne i dobre igrače. Jeste da će im biti teško da dobiju Arsenal u Londonu u zadnjem kolu, ali ne verujem da će krenuti u napad od prvog minuta. Istina, jesu pod većim pritiskom nego mi.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija na meču protiv Rada

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.