DA LI I VAMA OVDE SMRDI? OFK Beogradu trebala pobeda, a Spartak izveo drugi tim! (VIDEO)

SUMNJIVIJE NE MOŽE BITI

DA LI I VAMA OVDE SMRDI? OFK Beogradu trebala pobeda, a Spartak izveo drugi tim! (VIDEO)

U javnosti se pojavila sumnja u konačan ishod meča na Karaburmi, a postoje i elementi za to
Objavljeno: 19:39h

I ponovo smo došli do priča o mogućim nameštaljkama u srpskom fudbalu i "štelovanju" meča u Superligi Srbije i kao i prošle godine ponovo je sumnjiv susret između OFK Beograda i Spartaka iz Subotice. "Romantičari" su u ovom meču trijumfovali 2:0, a iza sebe su imali seriju od pet uzastopnih poraza i samo dva postignuta gola, a bio im je neophodan trijumf protiv gostiju iz Subotice.

I ništa ne bi bilo problematično da ekipa sa severa zemlje nije izvela na teren svoju drugu postavu, tačnije samo su tri fudbalera koji su standardno igrali sada bili u startnoj postavi, dok su svi ostali uglavnom dobijali šansu na kašičicu. Fudbaleri Spartaka Ermin Alić, Dimitrije Tomović, Marko Klisura, Nikola Banjac, niko od njih ni sekund igre u Superligi ove sezone. Stefan Spremo je do tada imao 4, Fedim 12, a protiv Borca i Metalca 18. Dušan Živković je čak 51 minut igrao protiv Novog Pazara, Milan Jokić 72, a "najiskusniji" sem Uzome (205) i Mirkovića (290) u ekipi je Marko Marinković sa 190 minuta odigranih na terenu.
Zanimljivo je da je "Sindikat fudbalera Nezavisnost" tri sata pred ovaj meč objavio status povodom poruka koje su dobijali uoči početka meča i u kome je najavljeno šta bi moglo da se dogodi na Karaburmi.

Dobijamo veliki broj poruka vezano za utakmicu OFK Beograd - FK Spartak, uglavnom nas svi obaveštavaju o velikom padu kvote za ovu utakmicu... Ne treba unapred donositi zaključke ali treba obratiti pažnju...

Posted by Sindikat Profesionalnih Fudbalera Nezavisnost on Saturday, September 26, 2015
Uz sve to, gosti iz Subotice su promašili penal u 58. minutu.
Igrači prve postave Spartaka i njihova minutaža u dosadašnjem toku prvenstva
Mocartsport

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.