Završila karijeru u 27. godini, pa ispričala šokantnu ispovest: Trener me je šamarao i govorio da sam prostitutka!
Foto: Printscreen/Youtube/Seattle Reign FC

Skandal u najavi

Završila karijeru u 27. godini, pa ispričala šokantnu ispovest: Trener me je šamarao i govorio da sam prostitutka!

Fudbalska Amerika već nekoliko dana bruji o njoj

Objavljeno:

Znamo koliko je ženski fudbal popularan u SAD i koliko su uspešne njihove fudbalerke, ali sada ga potresa šokantna ispovest jedne bivše fudbalerke.

Danijel Fokshofen je odlučila da se penzioniše u 27. godini, a poznati "Sports Ilustrejted" magazin je objavio njenu ispovest.

Ono što je izazvalo najveću pažnju i reakciju javnosti jeste njena priča o boravku u Rusiji kada je nastupala za jedan tamošnji klub.

foto: Printscreen/Youtube/Portland Pilots

Ona je ispričala da je tamo preživela fizičko i psihičko zlostavljanje i seksističke napade ni manje ni više od trenera kluba.

Sedela sam na travi kada je prišao i zgrabio me za uvo i opalio šamar. Nisam ništa razumela. Pomislila sam: Tu je drugačije. A prevodilac mi je kasnije rekao da trener nije želeo da sedim na hladnom terenu, jer bi to moglo da utiče na moju plodnost - počela je svoju priču Danijel.

Ona je nastupala za Energiju iz Voroneža, a njene optužbe se odnose na trenera Ivana Vasilijeviča Saenka koji ju je, prema njenim tvrdnjama, nazivao prostitutkom, kao i ostale igračice u timu.

foto: Printscreen/Youtube/Seattle Reign FC

- Nisam govorila ruski, ali po govoru tela sam mogla da vidim da nas trener vređa. U početku je prevodilac ublažavao njegove reči, a mnogo toga je imalo seksualne konotacije. Rekao je da će ljudi biti više zainteresovani ako budemo gole. Da bismo bile bolje prostitutke nego fudbalerke. Zvao nas je kurvama i idiotima - ispričala je ona i dodala da je primala sumnjive vakcine i injekcije za koje misli da su bile klasičan doping.

- Dolazio bi u svlačionicu i govorio da je vreme za injekcije. Pokušavale smo da ga izbegavamo, ali retko smo uspevale.

BONUS VIDEO: Na poluvremenu utakmice Srbija - Gruzija sa zvučnika su grmeli - DORSI

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.